Connect with us

Kultúra

Festival POZEMOK sa presúva do priestorov kempingu Lodenica

Published

on

Reklama

Open Air Festival POZEMOK organizátori presúvajú z priestoru neďaleko Polikliniky do kempingu Lodenica, konať sa bude od piatku 16. do nedele 18. septembra. Dôvodom je veľký záujem návštevníkov, snaha o rozšírenie areálu,  a pridanie stanového mestečka. Na dvoch pódiách odohrajú svoje koncerty viaceré známe mená drum & bassovej scény napríklad CALYX & TEEBEE, TANTRUM DESIRE, MAZTEK, či JOE FORD. Chýbať nebudú ani ani sprievodné aktivity, počas celého víkendu si budú môcť záujemcovia užiť plážový volejbal. Na pláne je aj prednáška OZ Odyseus, ktorá sa bude zaoberať drogami a ich problematikou, prednášať bude Jaroslav Farkaš a Miroslava Žilinská. 

Reklama

„Každý návštevník musí mať vlastný doklad totožnosti (OP). Pokiaľ má daný návštevník pod 18 rokov, musí mať v priestoroch aspoň jeden dospelý doprovod, ktorý za neho v danom priestore zodpovedá. Akcia je od 16 rokov. Predaj alkoholických nápojov a cigariet je návštevníkom pod 18 rokov prísne zakázaný. Do priestorov areálu hudobnej produkcie je zakázané vnášať vlastné jedlo, pitie, sklenené i plastové fľaše, ostré a nebezpečné predmety, omamné a psychotropné látky, a zbrane. Z tohto dôvodu bude nutné, aby sa každý návštevník podrobil bezpečnostnej prehliadke, ktorú bude vykonávať bezpečnostná služba. Prehliadka je dôležitá pre bezpečie nás všetkých, a preto ďakujeme za jej rešpektovanie,“ informujú o pravidlách podujatia organizátori.

U podobných podujatí na území mesta majú obyvatelia často problémy so zvýšenou úrovňou hluku. Mesto Piešťany však podľa dávnejších vyjadrení jeho predstaviteľov nemá účinné nástroje ako zakročiť v prípade vyššej hlučnosti a sťažností, i keď od organizátorov žiada dodržiavanie zvukových limitov, aby nedochádzalo k rušeniu nočného pokoja. Povinnosťou organizátorov je nahlásiť podujatie, ale samospráva ho nepovoľuje. Jedinú páku má na pozemkoch, ktorých je vlastníkom.

Reklama

14352340_1808520192740740_3825241714293496044_o

-lt/Zdroj: Open Air Festival POZEMOK, archív/Grafika a video: Open Air Festival POZEMOK-

Populárne články