Connect with us

Kultúra

BazART 2016 v Magna Gallery spojí dve desiatky umelcov i dizajnérov

Published

on

Reklama

Tradičná predvianočná predajná výstava súčasného umenia, šperkov a dizajnu sa začína po piatykrát v piešťanskej Magna Gallery už od utorka 13. decembra a potrvá až do nového roka. Viac ako dve desiatky umelcov a dizajnérov v rámci nej poskytli široké spektrum diel pre náročných aj začínajúcich milovníkov umenia.

magna-gallery-zvonku
Maľba, socha, kresba, grafika, fotografia, autorský šperk aj dizajnový porcelán potešia nielen potenciálnych kupcov ale aj verných návštevníkom výstav v Magna Gallery, ktorá už niekoľko rokov prináša piešťanskej kultúrnej verejnosti to najlepšie zo súčasného slovenského umenia.

Reklama

Teren1-640x470Na BazART-e 2016 sa predstavia známi a obľúbení, ale aj mladí a cenovo dostupní umelci a dizajnéri, a to nielen tí, ktorých mali Piešťanci možnosť vidieť na výstavách v Magna Gallery tento výstavný rok (fotografka Táňa Hojčová, maliar Laco Teren, grafik Matúš Maťátko, Barbora Paulovičová) či minulé výstavné sezóny (sochárska a dizajnérka Mira Podmanická a dizajnérka Markéta Nováková, Ivana Šáteková a český hosť Petr Hůza), ale aj umelci svojou tvorbou v Piešťanoch dosiaľ neprezentovaní, ako špičkové maliarky Jana Farmanová a Lucia Dovičáková, medzinárodne známa šperkárka Jana Machatová a grafik Peter Machata, mladý talent Matúš Holub, sochár Miroslav Trubač a ďalší.

BazART 2016

Reklama

Magna Gallery, Piešťany: 13. 12. 2016 – 13. 1. 2017

-slc-, Článok obsahje reklamné informácie

Populárne články