Connect with us

Novinky

Vodné pólo: Ženy v lige zvíťazili i prehrali

Published

on

Reklama

V Topoľčanoch pokračovala vodnopólová súťaž žien a piešťanské vodné pólistky odohrali dva zápasy. Tretí zápas s Vrútkami sa bude pre chorobu v družstve súpera dohrávať v priebehu februára. Piešťanské hráčky odohrali dobré zápasy a v zápase s Topoľčanmi sa im podarilo oplatiť domácim hráčkam prehru z prvého kola. V zápase s aktuálnym majstrom z Košíc ťahali za kratší koniec, no za predvedený výkon sa mladé družstvo hanbiť nemusí.

Výsledky 2.kola :
Pirana SC Topoľčany – KVP Kúpele Piešťany 6 : 13 (2:4,2:2,1:3,1:4) góly PN : Kolárová 4, Kissová 3, Baranovičová 2, Doktorová, Sedláková, Halocká, Rusznáková
KVP Kúpele Piešťany – ŠK Olympia Košice 9 : 13 (1:6,4:1,2:5,2:1) góly PN : Kolárová 3, Baranovičová a Rusznáková po 2, Halocká, Kissová

Reklama

Zostava KVP Kúpele Piešťany :
Stručková, Bruženáková – Doktorová, Baranovičová, Sedláková, Halocká, Šepeľová, Bojnová, Rusznáková, Kissová

Poradie po dvoch kolách :
1.ŠK Olympia Košice 10b., 2-3. KVP Kúpele Piešťany a Pirana SC Topoľčany po 4b., 4.PVK Vrútky 0b.

Reklama

„Odohrali sme dobré zápasy. Počas turnaja sme mali slabé dva 4-minútové úseky v zápase s Košicami – na konci prvej a tiež na konci tretej štvrtiny. V týchto úsekoch sme dostali za 4 min vždy štyri góly. Táto nekoncentrovanosť a chyby, ktoré sme tu urobili nás stáli prijateľnejší výsledok s aktuálnym majstrom SR. Verím, že dievčatá sa poučia a v ďalších zápasoch budeme ešte úspešnejší.“ – zhodnotil výkony piešťanských hráčok tréner Baranovič.

Súťaž bude mať najbližších sedem týžňov reprezentačnú prestávku, počas ktorej čaká reprezentáciu Slovenska kvalifikačný dvojzápas o Majstrovstvá Európy. Súperkami Sloveniek bude družstvo Turecka. Prvý zápas sa hrá 17.,23.2018 v Košiciach a odveta 3.3.2018 v Istanbule. Do prípravy reprezentačného družstva sa zapojili aj dve piešťanky – Barbora Baranovičová a Tamara Kolárová.

-KVP Kúpele Piešťany/Foto: archív-

Populárne články