Connect with us

Šport

Wings for Life World Run v máji aj v Piešťanoch

Published

on

Reklama

Aj Piešťany sa tento rok pridajú k behu Wings for Life World Run 2022! Bežte aj vy pre tých, ktorí nemôžu! Wings for Life World Run je charitatívne podujatie, ktoré sa koná v tom istom čase po celom svete. 100% z výťažku putuje na výskum liečby poškodení miechy.

Reklama
Kde sa bude behať?

Okrem jednej z mnohých lokalít sa môžete v roku 2022 zúčastniť aj prostredníctvom App Runu – či už svojho vlastného alebo lokálne organizovaného. A práve taký sa bude konať u nás v Piešťanoch.

– Kedy: nedeľa, 8. mája, 13:00 h
– Štart: Dom umenia Piešťany, kde sa bude konať aj ukončenie App Runu
– Trasa: Od Domu umenia budeme smerovať ku lodenici, odtiaľ naspäť cez Kolonádový most na Kúpeľný ostrov a posledný úsek trasy sa pobeží cez mestský park.

Reklama
Ako sa zúčastniť?

– registrácia prebieha na stránke https://www.wingsforlifeworldrun.com/sk/sk/
– alebo cez mobilnú aplikáciu, ktorú stiahneš na Google Play http://bit.ly/2YvEerl alebo na App Store https://apple.co/2CCEsDB

Vyhľadáte si lokalitu ➨ Piešťany https://www.wingsforlifeworldrun.com/en/locations/piestany

➨ a pridáte sa k vytvorenému organizovanému App Runu. ➨ Aplikáciu však budeš musieť mať stiahnutú v každom prípade, pretože tvoj beh bude zaznamenávaný pomocou GPS signálu z mobilu.

Princíp behu je rovnaký ako minulé roky: Začína sa behať o 13:00 a o pol hodinu na to vyráža virtuálny Catcher Car (stíhacie auto). Ten bude po každej ďalšej polhodinke zrýchľovať, až kým vás nepredbehne. Záleží teda len na vás, koľko okruhov zvládnete a po koľkých kilometroch dôjdete do cieľa.

❗ Nezabudnite sa na štart podujatia dostaviť minimálne 30 minút pred začiatkom, aby si sa stihli rozcvičiť a vyzdvihnúť si svoje registračné číslo.

TS

Populárne články