Connect with us

Reklama

Vo Fitnes SiTy sa zabávali na Aerobic Retro Dance Party

Published

on

Reklama

V sobotu 24. novembra sa uskutočnil ďalší zo série workshopov vo Fitness SiTy, presne ako majitelia v októbri prisľúbili, ktorý bol zameraný na aerobic a bol tak trochu retro, čomu napokon zodpovedá aj jeho názov AEROBIC RETRO DANCE PARTY.

[singlepic id=37589 w=520 h=340 float=center]

Reklama

 

Hlavnou hviezdou bol Milan Adamka, lektor aerobikovej školy Body in (e)motion, ktorý predviedol úžasnú hodinu plnú energie, smiechu a dobrej zábavy. V ničom za ním nezaostávali ani ďalšie precvičovateľky – Miška Hluchová, s ktorou Fitness SiTy spolupracuje aj v rámci iných cvičení a Dada Dobrucká, ktoré si zaspomínali na svoje začiatky s aerobikom v Piešťanoch a oslávili tak aj okrúhle výročie Miškinho pôsobenia ako lektorky.

Reklama

Na workshope bola hojná účasť žien, ktorým chýba aerobik, pretože ho v súčasnej dobe vytlačili iné cvičenia. Dievčatá si okrem výbornej nálady nezabudli priniesť so sebou aj vtedajšie aerobikové šik oblečenie, takže party bola skutočne retro. Okrem štandardného občerstvenia ich vo Fitness SiTy čakalo aj prekvapenie – Miška s Dadou pripravili aj výstavu fotografií za celé obdobie cvičenia aerobiku v Piešťanoch, takže skalné cvičenky sa našli aj na fotografiách a zabavili sa samé na sebe a pozastavili sa nad tým, že mnohé vyzerajú teraz lepšie ako vtedy.

REKLAMA

Mladšie ročníky, ktoré najväčší boom aerobiku už tak intenzívne nepocítili, sa však zabavili tiež, naučili sa nové kroky, choreografie a odchádzali z Fitness SiTy obohatené o ďalší skvelý zážitok.

Ako komentovali manažérky fitness centra Renáta Kardošová a Zuzana Zigová: „Tento workshop bol skutočnou party, na ktorej sa všetci výborne zabavili, čo nás povzbudzuje k tomu, aby sme podobné akcie organizovali častejšie. Vo Fitness SiTy sa vytvára skvelá tradícia každomesačných workshopov, takže sa je na čo tešiť aj v budúcnosti.“

[nggallery id=2037]

Text a foto: PR

Populárne články