Connect with us

Šport

Hokej: Piešťanci prehrali doma s Trenčínom

Published

on

Reklama

V 25. kole hokejovej extraligy privítali hokejisti ŠHK 37 Piešťany 27. novembra doma Duklu Trenčín. Predchádzajúce dva zápasy týchto mužstiev boli tesné. V prvom Havrani na domácom ľade prehrali 1:3, v druhom v Trenčíne vyhrali 1:2. Dnes im Trenčania oplatili prehru a vyhrali rovnakým skóre.

V prvej tretine mali šance obe mužstvá, gólu sa však diváci dočkali až sekundu pred jej koncom. Trenčania si vymenili puk a Rostislav  Marosz bez problémov prekonal ležiaceho Tomeka.

Reklama

[singlepic id=37546 w=520 h=340 float=center]

V úvode druhej tretiny Piešťanci zvýšili aktivitu. Výsledkom bol rýchly protiútok keď sa puk osi Lisoň, Mertel dostal k Václavovi Stupkovi a ten v čase 23:46 nekompromisne prestrelil trenčianskeho brankára. Havrani mali v polovici stretnutia, keď sa mohol lámať chlieb výhodu dvoch presiloviek tesne za sebou, skórovať však nedokázali. Skóre po dvoch tretinách tak bolo 1:1.

Reklama

V poslednej tretine mali výhodu troch presiloviek hostia, ani oni ich však nedokázali pretaviť v gólovú výhodu. Rozuzlenie vyrovnaného stretnutia priniesol 2,5 minúty pred koncom duelu až gól Dukly z hokejky Petra Kopeckého. Martin Jakúbek potiahol do pásma, obišiel obrancu, vytiahol Tomeka k tyčke a nahodil pred bránu, kde sa puk odrazil od Kopeckého za chrbát piešťanského brankára. Piešťanci tak prehrávali 1:2 a zvrátiť výsledok im nepomohlo ani odvolanie brankára a záverečný závar pred bránkou hostí.

Havrani majú tento týždeň nabitý program. Vo štvrtok sa doma stretnú s HK Orange 20, v piatok cestujú do Banskej Bystrice a v nedeľu privítajú v domácej aréne Nitru.

[nggallery id=2034]

Autor: db Foto: T. Hudcovič

Populárne články