Connect with us

Šport

Veslári úspešní v Záhrebe, najbližšie sa chystajú do Viedne

Published

on

Reklama

Piešťanským veslárom sa  minulý víkend darilo na 28. ročníku medzináronej regaty Croatia Open. Pretekov v Záhrebe sa zúčastnilo takmer 1000 pretekárov a Piešťanci sa medzi nimi nestratili. Nadchádzajúci víkend budú veslári zo Sĺňavy štartovať na rakúskych kontrolných pretekoch vo Viedni, ktorých sa zúčastnia aj pretekári z ostatných slovenských klubov.

[singlepic id=12365 w=320 h=240 float=left]V Chorvátsku sa najviac darilo Lukášovi Babačovi, ktorý obsadil v nedeľnom skife mužov 3. miesto. Richard Vančo skončil v skife juniorov v konkurencii 50 pretekárov na 4.mieste a spolu s oddielovým kolegom Martinom Kosákom v dvojskife juniorov získali taktiež 4.miesto. V mužskom dvojskife ľahkých váh vybojovali Michal Clementis z bratislavského SVK a Piešťanec Matej Šmída 9. miesto.

Reklama

[singlepic id=12363 w=320 h=240 float=right]Vidieť ako jazdí minuloročný vicemajster sveta Lukáš Babač, ale tiež jeho oddieloví kolegovia a ďalší pretekári zo Slovenska i okolitých krajín, budete môcť už o necelý mesiac aj v Piešťanoch. Druhý májový víkend (7.-8.5.) sa na Váhu uskutoční 29. ročník regaty O pohár SNP. Koncom mája sa Lukáš Babač zúčastní 1. kola svetového pohára.

[singlepic id=12364 w=320 h=240 float=center]

Reklama

Autor: db Ilustračné foto: hugophoto agency

REKLAMA

Populárne články