Connect with us

Šport

V Malženiciach padali „esá“

Published

on

Reklama

V sobotu 15. decembra s prvým predvianočným snehom ukončili diskgolfový rok v Malženiach posledným turnajom s názvom Mikuláš Doubles 2018. Na druhom ročníku bojovalo osem náhodne vylosovaných párov.

Reklama

Z víťazstva sa napokon radovali domáci Marko Čačala a Rudo Maruna po vzájomnom rozstrele s druhými Rišom Kollárom a Tomášom Pekarovičom (112b). Tretí skončili Martin Mozola a Ondrej Rudolf (125b). Na malženickom ihrisku sa v poslednom čase darí „esám“, dnes padlo Ace, teda zásah koša na jeden hod štyrikrát. Trikrát bol úspešný Richard Kollár a raz Dominik Silný. Za posledné dva turnajové víkendy ich bolo celkovo 7.

Pred týždňom sa v Malženiciach hralo o Zlaté trenky. Ich hrdým majiteľom sa pre rok 2019 stal Marko Čačala. Minuloroční víťazi turnaja Šimon Horváth a Natália Nádaská pripravili na malženickom diskgolfom ihrisku výborný turnaj zo zaujímavými pravidlami. Na 14 jamkách súťažilo 25 hráčov. Na druhom mieste o bod skončil Richard Kollár a tretí bol Ondrej Rudolf. Víťaz má právo usporiadať budúci turnaj O zlaté trenky 2019 podľa svojich pravidiel. Unikátom tohto turnaja boli už spomínané tri „esá“. Dve sa podarili Katke Boďovej a jedno Martinovi Chalánimu.

Reklama

REKLAMA

-red- Zdroj a foto: Discgolf Malženice

Populárne články