Connect with us

Šport

Slovenská mládežnícka kajakárska reprezentácia najlepším družstvom na pretekoch Pohár Sparty

Published

on

Reklama

Sobota a nedeľa 28. a 29. septembra boli dni, keď sa Slovenský reprezentačný mládežnícky tím vydal zmerať si svoje sily s najlepšími českými pretekármi do Prahy na preteky Pohár Sparty.

[singlepic id=47947 w=320 h=240 float=right]Do mládežníckej reprezentácie boli zaradení aj traja moravianski pretekári Lucia Valová, Lukáš Valo a Mia Alice Hjartaker. Všetci traja si počínali vynikajúco a spolu získali až sedem medailí! Lucia Valová získala v K2 s Karolinou Seregiovou zo Šamorína 2. miesto na 200m trati a 3. miesto na dlhej trati. V kategorii mix na 200m si dokonca vypádlova s Libaiom Zoltom zo Šamorína 1. miesto.

Reklama

Lukáš Valo prišiel v kategorii C2 200m na 1. mieste a na dlhej trati v C1 na 2. mieste. Len o kúsok mu ušla medaila v C1 200 m, kde skončil na 4. mieste. Milo prekvapila Mia Alice Hjartaker, ktorá zaslúžene získala na 200 m a aj na dlhej trati v K1 3. miesto.

Aj zásluhou moravianskych pretekárov sa tak Slovenský reprezentačný mládežnícky tím umiestnil na celkovom 1. mieste spomedzi všetkých prihlásených klubov. Mladým pretekárom ďakujeme za úspešnú reprezentáciu a želáme ešte veľa podobných úspechov.

Reklama

[nggallery id=2540]

Text a foto: Sylvia Valová

REKLAMA

IJaV-2

Populárne články