Connect with us

Šport

Basketbal: Čajky prehrali doma s Pécsom

Published

on

Reklama

Piešťanské Čajky v prvom domácom zápase novej sezóny hostili v rámci MEL maďarské družstvo Peac Pécs. Piešťanky na kvalitné maďarské družstvo nestačili najmä pre zbabraný úvod duelu, keď výraznú stratu nabrali hneď v prvej štvrtine.

[singlepic id=47984 w=560 h=385 float=center]

Reklama

Prvú štvrtinu Čajky prehrali 11:25. V druhá bola takmer vyrovnaná 12:13, avšak v tretej maďarské hráčky opäť zvýšili náskok, keď ju vyhrali 14:22. V poslednej časti hry sa presadili naopak domáce vyhrali 24:16, čo znamenalo v celkom súčte skóre 61:76.

 „Zápas sme si prehrali útočnou a obrannou nedisciplinovanosťou. Čo je ešte  podstatnejšie, v prvom polčase absentovala v našej hre bojovnosť a nasadenie, čo sa odpúšťa veľmi ťažko. Veľmi dôležitý bol vstup do zápasu, ktorý sme nezvládli,“ zhodnotil zápas domáci tréner Martin Pospíšil.

Reklama

Podobne kritická bola aj nová posila Čajok Barbora Fabianová: „Je to pre nás skúsenosť do ďalších zápasov. Bez bojovnosti najmä v útočnom doskoku, ale aj obrannom a agresívneho odstavovania sa bude vyhrávať veľmi ťažko.“

Najbližšie sa Piešťanky vrámci MEL predstavia 5. októbra v Záhrebe. Doma ich opäť uvidíme 12. októbra, keď budú hostiť Miskolc.

[nggallery id=2541]

Autor: ht Foto: T. Hudcovič

REKLAMA

IJaV-2

 

Populárne články