Connect with us

Šport

Slovakman opäť súčasťou Majstrovstiev ČR a SR v dlhom triatlone

Published

on

Reklama

Seriál pretekov v dlhom triatlone Ford Czechman Tour 2014 sa bude odohrávať na území Českej aj Slovenskej republiky, tento razt však privítame prestížny pohár v našej krajine hneď dvakrát a to konkrétne 5. júna vrámci podujatia Slovakman 113 a už tradične prvý augustový víkend 1. a 2. 8. v Piešťanoch ako súčasť Slovakman 226.

slovakman most

Reklama

Po pozitívnej skúsenosti sa obe asociácie, ako STÚ, tak aj ČTA dohodli pokračovať vo vzájomnej spolupráci a Slovakman 226 tak bude mať tento rok aj štatút spoločných Majstrovstiev Českej a Slovenskej republiky v dlhom triatlone. Okrem hlavných pretekov sa pripravuje bohatý sprievodný program v centre diania v piešťanskej Lodenici a po novom aj v mestskom parku. Podľa informácií od riaditeľa pretekov Vladimíra Barona prebiehajú práve rokovania s primátorom mesta Piešťany o presunutí bežeckej časti do atraktívneho prostredia mestského parku, rezultát by mal padnúť v dohľadnej dobe.

V súčasnosti sa počet prihlásených jednotlivcov blíži ku 100, stále je možnosť registrovať sa v kategórii jednotlivcov alebo štafiet- ideálna príležitosť dať dokopy zopár športujúcich kamarátov a zdolať spolu výzvu s názvom Slovakman 226.

Reklama

(red)

Populárne články