Connect with us

Šport

Piešťanskí rýchlostní kanoisti priniesli z galavečera kanoistov viacero cien

Published

on

Reklama

Koncom januára sa v Bratislave uskutočnil galavečer, na ktorom vyhlásili výsledky ankety Rýchlostný kanoista roka 2014 a taktiež ocenili najúspešnejších pretekárov minuloročnej edície Slovenského pohára. Ocenenie si odniesli rýchlostní kanoisti, ktorí vyrastali v Piešťanoch a momentálne pretekajú za iné kluby, ako i súčasní pretekári klubu rýchlostnej kanoistiky v Piešťanoch.

P1090787

Reklama

Víťazom ankety Rýchlostný kanoista roka v kategórii Kanoista sa stal bývalý piešťanský pretekár Matej Rusnák, momentálne pretekajúci za Duklu Trenčín. Matej vyhral s výrazným náskokom, keď mal takmer dvojnásobný počet bodov ako druhý Radoslav Kohút. Za víťaza kategórie Junior bol vyhlásený Eduard Rebro z TJ Sĺňava Piešťany, ktorého trénuje bývalý úspešný reprezentant Robert Erban. Eduard sa stal taktiež víťazom Slovenského pohára. Najväčším jeho úspechom v minulej sezóne bolo 6. miesto na majstrovstvách Európy juniorov vo Francúzsku. Piešťany mali zastúpenie aj v kategórii Posádka, keď K4 s Matejom Michálkom skončila na druhom mieste. Matej Michálek s K4 získali aj ocenenie Výkon roka.

Z pretekárov TJ Sĺňava Piešťany sa vo svojich kategóriach víťazmi Slovenského pohára stali Hana Mikeciova a Daniel Rybanský. Romana Mikušová bola tretia.

Reklama

-th- Foto: TJ Sĺňava Piešťany

Populárne články