Connect with us

Novinky

Rebeka Mikulášiková: „Som rada, že som pomohla tímu k víťazstvu.“

Published

on

Reklama

Stredajší zápas proti SBŠ Ostrava zvládli Piešťanské Čajky nadmieru a jednoznačným spôsobom dokráčali k tretiemu víťazstvu v Central Europe Women League. Hlavnou postavou stretnutia bola len 17-ročná pivotka Rebeka Mikulášiková, ktorá sa prezentovala výbornými 28 bodmi, tromi premenenými trojkami a desiatimi doskokmi.

cajky_ostrava_37

Reklama

Hoci Čajky nemali ideálny vstup do stretnutia, netrvalo dlho, aby sa opäť skoncentrovali a začali hrať svoju hru. V stretnutí, ktoré vysielala televízia 213 v priamom prenose napokon nedali svojim českým súperkám žiadnu šancu a zvíťazili 106:64. „Aj napriek nekoncentrovanému vstupu do zápasu sme sa odrazili, začali plniť taktické pokyny a vytvárať tlak na súpera. Tým sme sa dostávali do ľahkých pozícii, či už pod košom, alebo spoza oblúka,“ zhodnotila stretnutie Rebeka Mikulášiková.

Práve ona bola jednou z ústredných postáv stredajšieho duelu. Stále len 17-ročná talentovaná pivotka Čajok hrala proti Ostrave vo veľkej pohode a k víťazstvu Čajok prispela 28 bodmi a desiatimi doskokmi. Navyše premenila aj tri trojkové pokusy, čo je na podkošovú hráčku úctyhodné. „Využívala som pod košom výškovú prevahu a premieňala som ľahké strely. Týmto som sa chytila a padli mi tam aj trojkové pokusy. Som rada, že som mojim výkonom pomohla tímu k víťazstvu,“ dodala talentovaná hráčka.

Reklama

Čajky budú chcieť na výkon s Ostravou nadviazať aj v sobotu, keď extraligovom stretnutí privítajú v Diplomat aréne ŠBK Šamorín. Vedenie klubu chystá pre fanúšikov aj predvianočné spestrenie posledného domáceho zápasu v roku 2016, o ktorom bude informovať v priebehu dnešného dňa.

-Piešťanské Čajky/Foto: archív-

Populárne články