Connect with us

Šport

Príďte si zabehnúť prvý „Piešťanský kiláčik“ na novom tartane

Atletický oddiel TJ Družba a FUNNY ATHLETICS vás pozývajú na open preteky pri príležitosti otvorenia nového atletického štadióna v Piešťanoch. Bežecké podujatie pre všetkých milovníkov športu sa uskutoční 24. septembra na úplne novej tartanovej dráhe na Kuzmányho ulici.

Published

on

Reklama


Prihlasovanie do pretekov bude prebiehať v deň konania priamo na štadióne od 15:00. Prihlásení pretekári budú rozdelení do piatich behov bez rozdielu veku a pohlavia. Prví bežci sa postavia na štart o 16:30, ďalšie preteky budú nasledovať s 10-minútovým odstupom. Presne odmerané časy zabezpečí elektronická časomiera.

Vyhlasovanie výsledkov bude po dobehnutí posledného behu. Ocenený bude najrýchlejší muž, najrýchlejšia žena, najmladší a najstarší pretekár. Vstupné je dobrovoľné a bude použité na prevádzku a starostlivosť o atletický štadión.

Reklama

Pred Piešťanským kiláčikom sa na novej tartanovej dráhe od 9:00 h do 15:00 h uskutočnia tiež Majstrovstvá západoslovenského kraja v atletike  mladších žiakov a najmladších žiakov, teda ročníky 2009 a mladší.

O 11:30 hod. je naplánované slávnostné otvorenie atletického štadióna, za účasti primátora mesta Piešťany, zástupcov atletiky a pozvaných hostí.

Reklama

TS Foto: Mesto Piešťany

Populárne články