Connect with us

Šport

Piešťany hostia tento víkend desiatky mladých volejbalistov

V Piešťanoch sa cez víkend 22. – 23. augusta koná turnaj najstarších kategórií volejbalového Pohára mládeže. Ide o záverečný turnaj najstarších kategórií dievčat do 19 rokov (2001 a ml.) a chlapcov do 20 rokov (2000 a ml.) v rámci letného volejbalového Pohára mládeže SVF.

Published

on

Reklama

V Piešťanoch sa cez víkend 22. – 23. augusta koná turnaj najstarších kategórií volejbalového Pohára mládeže. Ide o záverečný turnaj najstarších kategórií dievčat do 19 rokov (2001 a ml.) a chlapcov do 20 rokov (2000 a ml.) v rámci letného volejbalového Pohára mládeže SVF. Hrá sa v areáli tenisového HS Centra.

Na turnaj dievčat postúpilo 9 tímov. Najskôr odohrajú tri trojčlenné skupiny. Následne prví zo skupín budú hrať o 1. – 3. miesto, druhí o 4. – 6. miesto a tretí o 7. – 9. miesto.

Reklama

Na turnaji chlapcov štartuje 8 tímov na začiatku v dvoch štvorčlenných skupiná. Prví dvaja postúpia do semifinále, družstvá na tretích a štvrtých priečkach budú hrať o konečné 5. – 8. miesto.

Dievčatá U19 (9 tímov): VK Pirane Brusno, ŠK ELBA Prešov, ŠVK Pezinok, ŠŠK Bilíkova Bratislava, Palas VK Levice, ŠKM Liptovský Hrádok, MŠK Žiar nad Hronom, TJ Lokomotíva Čadca, Volley project UKF Nitra

Reklama

Chlapci U20 (8 tímov): TJ Slávia Svidník, VKM Stará Ľubovňa, VK MIRAD PU Prešov, ŠK Gymnázium Humenné, VK ONE Ružomberok, ŠŠV Trenčín, TJ Spartak Myjava, VKP Bratislava

TS SVF/ red Foto: SVF

Populárne články