Connect with us

Šport

Piešťanskí atléti z Funny athletics víťazstvom do celoslovenského finále

Published

on

Reklama

Pod záštitou Detskej atletiky a Slovenského atletického zväzu sa v sobotu 27. apríla 2019 konali v Trnave súťaže DETSKEJ P-T-S a DETSKEJ ŠTAFETOVEJ LIGY. Deti z klubu FUNNY ATHLETICS PIEŠŤANY samozrejme nemohli chýbať. V početnom zastúpení postavili Piešťany štyri 4 až 6-členné družstvá. Zima a silný vietor na štadióne potrápili nielen športovcov, ale aj fanúšikov.

Aj napriek nepriaznivým poveternostným podmienkam sa mladým atlétom z piešťanského klubu darilo. V postupovej súťaži staršej kategórie Detskej štafetovej ligy sa na prvom mieste umiestnili deti z Funny athletics, menovite Vytisková, Šandrik, Sandtnerová, Polák a postúpili na celoslovenské finále Detskej štafetovej ligy.

Reklama

Zahanbiť sa nedali, ani deti z mladšej kategórie, ktoré premiérovo okúsili atmosféru veľkých pretekov a v Detskej štafetovej lige skončili tiež na víťaznom stupienku.

V súťaži Detskej P-T-S deti súťažili v šiestich disciplínach (skok z miesta, štafetový beh šprint, beh s prekážkami, hod 1 kg medicimbalom/penovou loptou, hod vortexom, 3/6 min vytrvalostný beh).

Reklama

Ani v tejto súťaži nezostalo Funny athletics na chvoste. V stašej kategórii obsadili 6 členné družstvá našich detí výborné 2.miesto, 7.miesto a 11.miesto.

V mladšej kategórii „funny špuntíci“ skončili opäť na víťaznom 1. mieste.

Funny athletics Piešťany ďakuje deťom za reprezentáciu a rodičom za úžasnú podporu a vytváranie pravej športovej atmosféry.

Texta a foto: Funny athletics

Populárne články