Connect with us

Šport

Piešťanské Čajky ulovili talentovanú pivotku Rebeku Mikulášikovú

Published

on

Reklama

Piešťanské Čajky hlásia ďalšiu posilu, klubu z kúpeľného mesta sa podarilo uloviť mladú reprezentantku do 18 rokov Rebeku Mikulášikovú, ktorá do Piešťan prichádza z Nitry. Stále ešte len 16-ročná pivotka je jednou z opôr slovenskej reprezentácie do 18 rokov pred nadchádzajúcimi majstrovstvami Európy v Maďarsku.

189 centimetrov vysoká hráčka sa s Piešťanskými Čajkami dohodla na viacročnom kontrakte a je veľkým prísľubom do budúcnosti. „Je to pre mňa obrovská výzva a veľká príležitosť už len trénovať hrať za Piešťanské Čajky. Som strašne rada že si ma do Piešťan vybrali a budem môcť pôsobiť v takto kvalitnom družstve. Dám do toho úplne všetko, aby som ľudom, ktorí mi dali túto dôveru ukázala, že na to mám,“ prezradila nová Čajka Rebeka Mikulášiková.

Reklama

S angažovaním slovenskej reprezentantky do 18 rokov, ktorá výraznou mierou pomohla v minulej sezóne Nitre k postupu do extraligy je spokojný aj tréner Piešťanských Čajok Martin Pospíšil. „Rebeka je talentovaná hráčka využiteľná na pozíciách 5 a 4. Skvelú prácu s ňou urobil materský klub v Nitre, pred ktorým musím dať klobúk dole za ich prácu s mladými hráčkami. Teraz bude našou úlohou rozvíjať schopnosti, ktoré jej pomôžu postupne sa etablovať na vyššom stupni basketbalu.“

Vizitka:

Reklama

Meno a priezvisko: Rebeka Mikulášiková
Dátum a miesto narodenia: 31.07.1999 v Nitre
Výška: 189 cm
Pozícia: Pivotka
Predchádzajúce pôsobisko: Nitra

-Piešťanské Čajky/Foto: archív-

Populárne články