Connect with us

Šport

Piešťanské Čajky sa v kaviarni osvedčili

Published

on

Reklama

Zákazníci boli najprv prekvapení, ale neskôr si nezvyčajnú obsluhu pochvaľovali. Káva so sebou bola na účet podniku a basketbalistky k nej pridali aj srdečné úsmevy.

[singlepic id=40520 w=520 h=340 float=center]

Reklama

 

„Čudujem sa, že sem Piešťanci nestoja rady, keď tu dávajú niečo zadarmo,“ povedal jeden z hostí pražiarne kávy Classic coffee. Ďalší vyhlásil, že keby má viac času, zdrží sa aj celý deň. Baristky v basketbalových dresoch nikomu neprekážali.

Reklama

„Pre obchod je dôležitý úsmev. Im sa smejú oči aj ústa a to je pre zákazníkov rozhodujúce,“ pochválila basketbalistky Alena Panáková, ktorá spolu s manželom prevádzkuje pražiareň kávy už dve desaťročia. Dodala, že Piešťanské Čajky by do svojho podniku ihneď prijala.

REKLAMA

Mnohé z nich považujú jej kaviareň za svoje najobľúbenejšie miesto v Piešťanoch. „Od začiatku mi padli do oka, aj keď som netušila čo robia. To, že hrajú basketbal som sa dozvedela až od zákazníkov,“ povedala majiteľka. Teraz chodí na ich domáce zápasy podobne často ako ony do jej kaviarne.

„Ľudia sa nás pýtajú ako sa nám darí, kedy budeme najbližšie hrať a podobne. Je to príjemná skúsenosť,“ popísala reakcie prekvapených hostí pivotka Mária Felixová. Dodala, že takmer celé družstvo navštevuje kaviareň pravidelne, takže za touto nezvyčajnou formou vzájomnej propagácie stoja najmä dobré vzťahy.

[nggallery id=2179]

Text a foto: Martin Palkovič

Populárne články