Connect with us

Šport

Hokej: Havrani prehrali v Skalici 0:4, séria je vyrovnaná 2:2

Published

on

Reklama

Včera vyhrali Havrani v treťom štvrťfinálovom zápase so Skalicou na nájazdy. V dnešnom zápase domáci Skaličania jednoznačne dominovali a vyhrali 4:0. Stav série je tak vyrovnaný 2:2.

[singlepic id=40488 w=320 h=240 float=left]Prvý gól hokejistov zo Záhoria v štvrtom zápase série strelil v 17-tej minúte René Školiak, ktorý v presilovke zavesil puk pod brvno Tomekovej brány. O necelé dve minúty už Skaličania viedli o dva góly. Piešťanskí zadáci zabudli na Marcela Holoviča a ten v samostatnom nájazde prekonal brankára ŠHK37.

Reklama

V polovici riadnej hracej doby pridali domáci aj tretí gól. Skaličania opäť využili presilovku. Martin Vyrúbalík vystrelil od modrej čiary a puk preletel až za chrbát brankára Tomeka. O päť minút neskôr sa predviedol aj domáci kapitán Žigmund Pálfy. Nikým nekrytý dostal prihrávku na ľavý kruh a presne namieril puk do pravého horného rohu Tomekovej brány.

Piešťancom sa v poslednej tretine nepodarilo odpovedať na skalický náskok a tak sa stretnutie skončilo 4:0 v prospech domácich. Stav série je vyrovnaný 2:2. Ďalší zápas je na pláne v piatok o 18:00 h na piešťanskom zimnom štadióne.

Reklama

Autor: ht Ilustračné foto: Tomáš Niščák

Populárne články