Connect with us

Šport

Klub bojových športov uvíta nových členov

Published

on

Reklama

Styx Fighters Gym sa otvára širokej verejnosti a ponúka všestranný výcvik v rôznych disciplínach pre každého. Všetci čo chcú urobiť niečo pre svoje zdravie sú vítaní.

[singlepic id=37884 w=520 h=340 float=center]

Reklama

 

Judo pre deti, body forming, K-1, MMA, brazílske jiu-jitsu aj ruské sambo – to sú iba niektoré disciplíny, do ktorých môžu lektori zo Styx Fighters Gym zasvätiť každého záujemcu. Nezáleží na veku ani fyzickej kondícií. Základy sebaobrany a bojových umení, ktorých cieľom nie je ubližovať iným, sa môže naučiť ktokoľvek.

Reklama

„Každý človek s dobrými úmyslami je u nás kedykoľvek vítaný,“ hovorí zakladateľ klubu Patrik Schlesinger. Dodáva, že v Styx Fighters Gym vyrástlo už niekoľko reprezentantov v bojových športoch. „Naše zameranie, ale nie je jednosmerné a vieme poskytnúť kvalitný výcvik pre každého záujemcu, bez ohľadu na to, či sa niekedy rozhodne robiť tieto športy aj závodne.“

Styx Fighters Gym sídli v OD Prior Piešťany (3. poschodi ), A.Hlinku 46, Piešťany. Viac informácií nájdete na adrese www.mmaportal.eu a na Facebooku. Časový harmonogram tréningov si môžete pozrieť tu.

-inf-

Populárne články