Connect with us

Šport

Obľúbený Beh oslobodenia Kálnice už 14. apríla

Vyberte si dĺžku trasy a bežte po uzatvorenej hlavnej ceste. Vychutnajte si guláš a pamätnú medailu. V nedeľu 14. apríla ožije kálnická hlavná cesta súťaživými bežcami v rámci Behu oslobodenia – Memoriálu Slavomíra Masára.

Published

on

Reklama

 

Na výber je 5,5 a 10 kilometrová trasa pre dospelých, ktorá povedie po hlavnej ceste z Kálnice do Rakoľúb a späť. Pre juniorov do 15 rokov je pripravená trať v dĺžke 1500 m.

Reklama

Registrácia prebehne do 12.30 h v miestnom kultúrnom dome. Výstrel zo štartovej pištole zaznie o 13.30 h.

Štartovné pre kategóriu dospelých je 10 eur pri registrácii vopred, pre juniorskú kategóriu 2 eurá.

Reklama

Online prihlasovanie bude ukončené 11.4.2024 o 23:55, alebo v momente naplnenia účastníckeho limitu. Po tomto dátume, ak nebude naplnený účastnícky limit, sa bude dať prihlásiť aj na mieste v deň pretekov. Prihláseným sa účastník stáva až po uhradení štartovného. Hneď po uhradení štartovného sa Vaše meno zobrazí v zozname prihlásených a príde Vám email s potvrdením.

Pre všetkých bežcov sú pripravené pamätné medaily, odovzdávané po dobehnutí miestnymi dievčinami v krojoch. Je pripravená aj tombola pre všetkých účastníkov pretekov. Občerstvenie bude zabezpečené počas celej akcie, štartovné zahŕňa porciu gulášu po pretekoch a zdravé ovocie. Súčasťou akcie bude aj krátky folklórny program v kultúrnom dome v Kálnici.

Organizátormi sú obec Kálnica a firma Snowca, ktoré srdečne pozývajú priaznivcov behu na podujatie.

TS

Populárne články