Connect with us

Šport

Neporaziteľného Filipa Polca pokoril Lukáš Učeň z Piešťan

Published

on

Reklama

CTM-Novatec team potvrdil, že Piešťanci patria medzi najlepších slovenských cyklistov. Z Majstrovstiev Slovenska v zjazde horských bicyklov priniesli jeho členovia tri tituly. Najcennejším je víťazstvo v kategórii elite.

[singlepic id=33119 w=320 h=240 float=right]Jedna z najťažších domácich tratí, ktorá svojou náročnosťou patrí medzi európsku špičku preverila 21. júla fyzické aj psychické schopnosti slovenských horských cyklistov. Na štart na Kubínskej Holi ich bolo prihlásených 198. Po pretekoch bolo jasné, že najviac úspechov zaznamenali Piešťanci.

Reklama

„Odnášame si tri tituly majstrov Slovenska a môžem suverénne povedať, že CTM-Novatec je lídrom slovenských tímov,“ povedal jeho manažér Tomáš Tóth.

Najväčším úspechom je víťazstvo Lukáša Učňa nad dlhoročným majstrom Filipom Polcom. Piešťanec prišiel do cieľa s časom 4:30:61.

Reklama

Ešte predtým však štartovala žiacka kategória. Vyhral ju Filip Zeman, ktorý je aj tohtoročným majstrom Slovenska v bikrose. „Medzi juniormi sa stal víťazom už štvrtýkrát Martin Knapec, ktorý nie je z Piešťan, ale reprezentuje náš tím štvrtú sezónu. Martin dosiahol najrýchlejší čas zo všetkých jazdcov a je označovaný za najväčší talent v tomto športe na Slovensku,“ uviedol Tomáš Tóth.

Dodal, že momentálne sa piešťanskí jazdci nachádzajú vo francúzskom Val d’Isère, kde nás reprezentujú na Svetovom pohári. Potom ich čakajú dve kolá Slovenského pohára a Majstrovstvá sveta v Rakúsku. Tomáš Tóth zároveň poďakoval sponzorom, rodinám, kamarátom a všetkým fanúšikom, ktorí novatec CTM-Novatec team podporujú.

Text: M. Palkovič Foto: CTM-Novatec team

REKLAMA

Camping Pullman - neseďte doma, príďte k nám

Populárne články