Connect with us

Reklama

Najväčšie fitness v meste otvorili krátko pred olympiádou

Published

on

Reklama

Cvičebné prístroje od slovenského výrobcu, oddychová zóna, detský kútik, bar aj kaviareň. To všetko ponúka nové fitness centrum v Piešťanoch. Otvorili ho 27. júla, iba pár hodín pred začiatkom olympiády, na Dopravnej ulici.

Cieľom zakladateľov Fitness SiTy je osloviť širokú verejnosť, ale aj vrcholových športovcov. Všetkým má pomôcť k tomu, aby sa cítili lepšie a zdravšie. A to nie len vďaka bohatej vybavenosť cvičebnými strojmi, ale aj priestormi na cvičenie zumby, pilates, karate alebo power jogy.

Reklama

Vo Fitness SiTy nechýba ani najnovší trend v budovaní kondície, ktorým je funkčný tréning. Kombinácia gymnastiky, cvikov s vlastnou váhou, so závažím a rôznym náradím nie je monotónna a odstraňuje nerovnováhu. Práve komplexnosť týchto cvikov je dôvodom, prečo funkčný tréning využívajú vrcholoví športovci.

Už na otvorení Fitness SiTy sa stretlo niekoľko piešťanských športovcov. Červenú stuhu prestrihol primátor Remo Cicutto a detský kútik vyskúšala dcéra Martiny Moravcovej Karolínka.

Reklama

Ostrú prevádzku odštartuje najväčšie fitness centrum v Piešťanoch v pondelok 30. júla už o 6.30 h, aby sa každý mohol rozcvičiť ešte pred prácou.

[nggallery id=1820]

Text a foto: M. Palkovič

Populárne články