Connect with us

Šport

Na Majstrovstvách Slovenska v kanoistike bude aj autogramiáda

Published

on

Reklama

Tento víkend sa v Piešťanoch uskutočnia Majstrovstvá Slovenska v rýchlostnej kanoistike na krátke trate. Lákadlom šampionátu je najmä účasť čerstvých dvojnásobných majstrov sveta Erika Vlčeka a Juraja Tarra, ktorí na šampionáte v Moskve počas minulého víkendu v K2 vybojovali dvakrát zlato na 1000 a 500 metrovej trati.

autogramiáda kanoe

Reklama

„Napriek únave a mnohým povinnostiam, ktoré šampiónov v nasledujúcich dňoch čakajú, prisľúbili svoju účasť aspoň na piatok,“ informoval generálny manažér Slovenského zväzu rýchlostnej kanoistiky Boris Bergendi.

Priaznivci športu môžu medailistom nielen fandiť, ale sa s nimi aj stretnúť počas autogramiády. Tá sa uskutoční v piatok 15. augusta o 13.45 h v areáli pretekov. Rozdávať podpisy bude aj odchovanec piešťanskej kanoistiky Matej Rusnák, ktorý na šampionáte v Moskve skončil štvrtý.

Reklama

V piatok sa bude pri Lodenici pretekať na najrýchlejšej 200 metrov dlhej trati. V sobotu sa uskutočnia preteky na 1000 m a v nedeľu vyvrcholia majstrovstvá

V piatok nás čaká najrýchlejšia 200 metrová trať, v sobotu zase preteky na 1000 m a v nedeľu vyvrcholila majstrovstvá zápolením na 500 metrov. Program je vždy rovnaký – dopoludnia rozjazdy a semifinále, popoludnie patrí finálovým jazdám.

Všetci priaznivci vodných športov a najmä rýchlostnej kanoistiky sú srdečne vítaní. Rozhodne sa budú mať na čo pozerať.

Podrobný rozpis pretekov nájdete tu.

Zdroj: Tlačová správa SZRK Foto: Prokop Slováček/canoe.sk

Populárne články