Connect with us

Šport

Mikuláš skontroloval kajakárom žiacke knižky

Published

on

Reklama

Kajakárov a kanoistov z ŠK Kajak z Moravian nad Váhom navštívil  Mikuláš. Prišiel za nimi do telocvične na záver tréningu a priviedol si samozrejme aj anjela s čertom.  Mikuláš si prezrel taktiež žiacke knižky detí, pretože okrem športu je dôležitý i prospech, a tak  chcel podporiť rodičov vo výchove.


kajak

Reklama

REKLAMA
Plesen_banner w
Deti si svoje sladkosti museli zaslúžiť v rôznych súťažiach. Bolo ich tridsať spolu, zúčastnili sa tiež mladší súrodenci a rodičia, ktorí si spravili v šatni „jaterničkový“ piknik.

Deti už trénujú na ďalšiu sezónu v telocvični, v posilňovni,  chodia plávať a korčuľovať, takže zimná príprava je zameraná všestranne, tak aby na jar mohli vyštartovať na vodu a zbierať medaile. Členmi klubu sú hlavne deti z Moravian, ale pridali sa aj deti z Ratnoviec, Ducového, Banky,Podolia, Pobedima a dokonca aj z Bojničiek pri Hlohovci. „Pridávajú sa k nám aj deti z Piešťan. Meno klubu sa asi začalo šíriť, lebo deti k nám už prichádzajú samé, bez náboru, čo je super. Venujeme sa všetkým deťom, môžu prísť v akomkoľvek veku, fyzickej kondícii. Je nám to jedno, lebo nám ide hlavne o to, aby sa deti hýbali,“ konštatovala Sylvia Valová z ŠK Kajak.

Reklama

-red-

 

Populárne články