Connect with us

Šport

Hokej: Havrani doma podľahli Kamzíkom

Published

on

Reklama

Hokejisti ŠHK 37 Piešťany privítali v piatok 12. decembra na domácom ľade mužstvo HK Poprad. Hoci duel bol na strely takmer vyrovnaný (31:32), hokej sa hrá predsa len na góly. Žiaľ domáci nedali žiaden, kým Popradčania prekonali piešťanského brankára štyrikrát. Na zápas Havranov so štvrtým týmom extraligovej tabuľky bolo zvedavých iba 512 divákov, čo bola najnižšia návšteva kola.


10857905_667859646664548_6374999503530533909_n[1]

Reklama

Foto: Laco Duračka

REKLAMA

Reklama

Plesen_banner w

Popradčania sa ujali vedenia v piatej minúte duelu gólom z hokejky Arneho Krotáka. Samuel Takáč sa dostal po ľavej strane do zakončenia. Jeho strelu Rybár vyrazil, avšak stratil puk z dohľadu a Kroták zakončoval do prázdnej brány. Strelci sa viac v prvej tretine nepresadili.

V druhej tretine nepadol žiaden gól, i keď šance na skórovanie mali oba tímy, avšak trápila ich zakončovateľská nemohúcnosť.

Diváci si mohli zakričať gól až v 46. minúte, žiaľ padol do domácej siete. Popradčanom pri ňom priala šťastena. Zo stredu klziska od modrej čiary napriahol Kroták, Takáč puk tečoval prilbou a ten padol za chrbát piešťanského brankára. V 55. minúte Poprad zvýšil už na rozdiel troch gólov, keď využil presilovku. Od modrej strieľal Kasík, puk sa odrazil od Petra Gápu za Rybárov chrbát. Definitívnu gólovú bodku za stretnutím dal Matúš Matis, ktorý vystrelil po ľade z pravého kruhu a prekvapil brankára Rybára.

Havranov čaká posledný zápas pred vianočnými sviatkami v nedeľu na ľade Žiliny. Po Vianociach sa predstavia doma 28. decembra proti MHk Zvolen.
-th-

Populárne články