Connect with us

Šport

Majstrami Slovenska v plážovej hádzanej aj Piešťanci

Published

on

Reklama

V druhej polovici júna sa v Čunove konal štrnásty ročník Humell beach handball a otvorených majstrovstiev Slovenska, ktorého sa zúčastnilo nielen piešťanské družstvo Black & White, ale aj ďalší Piešťanci v týmoch Mýtickí vlci a Celé zle. Majstrami Slovenska sa stali Bratislavčania zoskupení v družstve Celé zle, ktorým pomáhali aj Piešťanci Slaninka a Nedorost. Tretie miesto získal v tíme Mýtických vlkov Piešťanec Fázik.

Zostava Celé zle (zľava) Fekete, Zechmeister, M. Slaninka, Kucharik, K. Zechmeister, Nedorost, manažér Illéš, Faltus

V skupine Black & White tesne prehralo z Mýtickými Vlkmi 0:2, so stupavskými Langošmi rovnako 0:2 a v poslednom zápase  vyhrali nad víťazom skupiny bratislavským B-52 2:0. Piešťanci tak do štvrťfinále postupovali zo štvrtého miesta.

Reklama

Družstvo Celé zle v skupine najskôr porazilo Zajkov v pohybe 2:0, Balons Gang 2:0 a nakoniec pezinských Kelwitt 2:0, takže im v skupine patrilo prvé miesto.
V nedeľu sa stretli hádzanári z Celé zle stretli so zlepšujúcimi sa Black & White. Prvý polčas vyhrali tesne o gól a druhý o dva. Black & White mali smolu, že už vo štvrťfinále narazili na neskoršieho majstra a vypadli po dobrom výkone. Tím Black & White nastúpil v zostave Vlado, F. Matejovič, Majerník, Stano, Bolješik, Kotula , Varačka, Feješ.
V semifinále, ktoré možno označiť aj za predčasné finále  Celé zle vyhralo nad Mýtickými vlkmi 2:1 po samostatných nájazdoch. Prvý polčas patril družstvu Celé zle, naopak v druhom vynikali Mýtickí vlci. Rozhodujúce boli nájazdy, kde brankár Celé zle bol dvarazy úspešný a poslal tak svoj tím do finále.

V ňom sa zopakoval súboj z Balons Gang. Celé zle zvíťazili 2:0, keď tesne vyhrali obidva polčasy. Najväčší problém im robil brankár Balons Gangu, ktorý bol neskôr vyhlásený za najlepšieho brankára turnaja.
-red- Foto: Archív M. Nedorost

Reklama

Populárne články