Connect with us

Šport

Lodenica Paráda má novú plochu na cvičenie i paddleboardy

Published

on

Reklama

Športový klub KAJAK Moravany nad Váhom ani v tejto neľahkej dobe nezaháľa. Za pomoci Trnavského samosprávneho kraja sa im podarilo tento rok vybudovať exteriérovú plochu na cvičenie, dokúpiť stabilné paddleboardy či cvičebné pomôcky.

V klube už 11 rokov trénujú deti rôznych vekových kategórií a pred štyrmi rokmi sa členovia klubu rozhodli rozšíriť činnosť klubu aj  o prácu s telesne postihnutými. V lodenici tak pribudli bezbariérové prístupy, toaleta prispôsobená pre telesne postihnutých i špeciálne upravené mólo. Od tohto roku im bude slúžiť aj spomínaná plocha na cvičenie počas tréningovej prípravy. Veľkou pomocou pri trénovaní bude aj možnosť začať s tréningami na vode na stabilnom paddleboarde, na ktorom je jednoduchšie udržať stabilitu ako na kajaku.

Reklama


“Touto cestou by som sa chcel v mene celého klubu veľmi pekne poďakovať Trnavskému samosprávnemu kraju, hlave p.Viskupičovi za ochotu pomôcť nám. Verím, že postupne sa nám podarí na priehrade Sĺňava vybudovať kvalitné športové centrum pre telesne postihnutých, kde si budú môcť v nádhernom prostredí zacvičiť a spríjemniť tak svoj život, ktorý pre nich  často nie je najjednoduchší. Sami by sme to len ťažko dokázali a tak je pre nás každá pomoc vítaná. U p. Viskupiča sme našli pochopenie a spoločnú cestu za zlepšením podmienok v našom kraji pre tých, na ktorých sa často zabúda. Ešte raz veľké ďakujem.” uviedol predseda klubu Igor Valo.


V prípade, že by ste mali záujem prísť sa pozrieť ako to v tomto klube funguje a vyskúšať si tréning,  radi vás tam uvidia. Jedinou podmienkou je chuť urobiť niečo pre seba a dobrá nálada. Telefónny kontakt pre záujemcov je 0905 841 871.

Reklama

ŠK Kajak Moravany

Populárne články