Connect with us

Šport

Hokejisti vo finále, súperom im bude L. Mikuláš

Published

on

Reklama

Piešťanskí hokejisti sú vo finále I. ligy. V sobotu 12. februára zvíťazili na ľade Detvy 2:0 a tretím triumfom si zabezpečili účasť v treťom prvoligovom finále po sebe. Stretnú sa v ňom s druhým najlepším týmom základnej časti prvej ligy s MHk 32 Liptovský Mikuláš, ktorý po v troch semifinálových zápasoch ukončil sezónu Spišskej Novej Vsi.

[singlepic id=9786 w=320 h=240 float=left]Prvá tretina zápasu ŠHK 37 Piešťany proti Detve sa niesla v bezgólovom duchu. Piešťanci strelili prvý gól duelu v prvej minúte druhej tretiny a ten bol nadlho aj posledným. Jeho autorom bol Jozef Haring. Oba tímy sa pretekali v zahadzovaní presiloviek, a tak na ukazovateli skóre až do poslednej minúty svietil stav 0:1. Jozef Haring mal v zápase nielen prvé gólové slovo, ale aj posledné, keď zvýšil na 0:2 v 60-minúte pri hre Detvancov bez brankára.

Reklama

[singlepic id=9788 w=320 h=240 float=right]Prvý zápas finálovej série sa bude hrať v piatok 18. februára na piešťanskom ľade. Druhý finálový duel medzi Piešťanmi a Liptovským Mikulášom, hokejisti odohrajú taktiež v Piešťanoch, konkrétne v sobotu 19. februára. Potom sa séria presúva na ďalšie dva zápasy 22. a 23. februára do Liptovského Mikuláša.

V základnej časti Piešťany porazili Liptovský Mikuláš v oboch zápasoch. Doma 3:1 a v Mikuláši 1:0 po samostatných nájazdoch.

Reklama

Autor: dn Ilustračné foto: Tomáš Hudcovič – hugophoto

Populárne články