Connect with us

Šport

Hokej: Topoľčancom sa ušla mikulášska nádielka, Románek dal štyri góly

Published

on

Reklama

Na Mikuláša 6. decembra hostili hokejisti ŠHK 37 Piešťany v prvom zápase nadstavby 1. hokejovej ligy susedov z Topoľčian. Utorňajší zápas bol z úplne iného súdka, ako októbrový duel, keď Piešťanci vyhrali tesne 3:2. Tento raz pripravili hokejistom HC Topoľčany bohatú gólovú nádielku.

[singlepic id=21001 w=320 h=240 float=right] Prvý gól strelil po sto sekundách hry kapitán Ján Románek. Domáci hokejisti hrali aktívne, ale puk sa im za chrbát topoľčianskeho brankára nedarilo dostať. Napokon v dvanástej minúte uspel Martin Chylo. Viac gólov už v prvej tretine nepadlo, napriek tomu, že hráči ŠHK 37 Piešťany na súperovu bránu poslali 19 striel.

Reklama

V druhej tretine sa opäť zapísal do streleckej listiny domáci kapitán Ján Románek, keď v 27. minúte po rozobraní topoľčianskej obrany zvyšoval do prázdnej brány na 3:0. O minútu a pol opäť Románek zvyšoval na 4:0 a skompletizoval svoj hetrik. Potom domáci poľavili v koncentrácii a aktivite, čo sa im vypomstilo dvomi gólmi v ich bránke. Po druhej tretine svietil na ukazovateľovi skóre stav 4:2.

Posledné dejstvo začal gólovo znovu piešťanský kapitán Ján Románek, keď strelil už svoj štvrtý gól v zápase. V tretej tretine strieľali góly len Piešťanci. V presilovkách uspeli Branislav Jánoš a Vladimír Urban. Posledný gól zápasu strelil Martin Klčo vo vlastnom oslabení.

Reklama

Najbližšie cestujú hráči ŠHK 37 Piešťany v piatok 9. decembra do Bardejova.

Autor: ht Foto: T. Hudcovič

Populárne články