Connect with us

Šport

Hokej: Piešťanci sú vo finále prvej ligy

Published

on

Reklama

Hokejisti ŠHK 37 Piešťany nastúpili vo štvrtom semifinále v pondelok 27. februára v Senici proti domácemu tímu s jednoznačným cieľom využiť hneď prvý mečbal na postup do finále prvej hokejovej ligy. Zápas skončil so skóre 2:5 a cieľ sa stal realitou. Piešťany budú hrať finále proti Bardejovu.

[singlepic id=25867 w=320 h=240 float=left]Prvý gól duelu strelil podobne ako včera Matej Mišura. Druhý gól Piešťancov vsietil Jozef Haring v polovici dvanástej minúty. V 14-tej minúte znižoval na 1:2 domáci Michal Hreus vo vlastnom oslabení. Na ďalší gól diváci museli čakať až do polovice stretnutia. Na začiatku 34 minúty upravil skóre na 1:3 kapitán ŠHK 37 Piešťany Ján Románek. Sedem minút pred koncom zdramatizoval zápas opäť Seničan Michal Hreus, ktorý v presilovke znižoval na 2:3. Potom sa však už presadili len hostia. V čase 54:00 strelil gól na 2:4 Miroslav Pupák a tri minúty pred koncom stretnutia upravil na konečných 2:5 Matej Mišura.

Reklama

Piešťanci vyhrali sériu 3:1 a vo finále si zmerajú sily s HC 46 Bardejov. Prvý zápas je na pláne 3. marca o 17:30 h v Bardejove, druhý o deň neskôr opäť na východe Slovenska. Séria sa presúva do Piešťan 7. marca, duel na piešťanskom zimnom štadióne začína o 18:00.

Autor: ht Ilustračné foto: Martin Palkovič

Reklama

Populárne články