Connect with us

Šport

Hokej: Piešťanci prehrali na východe aj druhý finálový zápas

Published

on

Reklama

V nedeľu 4. marca sa po druhý raz v rámci finále 1. hokejovej ligy streli mužstvá HC 46 Bardejov a ŠHK 37 Piešťany na východe republiky. Ani v druhom zápase sa nepodarilo Piešťancom zdolať víťazov základnej časti, i keď tento raz skončil duel najtesnejším rozdielom.
[singlepic id=24346 w=320 h=240 float=left]V prvej tretine sa dve tisícky divákov na bardejovskom zimnom štadióne gólu nedočkali. Domáci sa ujali vedenia až na začiatku 25. minúty zápasu zásluhou Marcela Baláža. O necelé štyri minúty sa podarilo skórovať veteránovi v piešťanských farbách Branislavovi Jánošovi. Po dvoch tretinách tak svietil na ukazovateli stav 1:1. V polovici tretej tretiny sa vedenia 2:1 ujali Bardejovčania, keď puk za chrbát brankára Michala Dzubinu poslal Juraj Gráčik. Hráčom ŠHK 37 sa recept na prekonanie Roberta Martona nepodarilo nájsť, a tak prehrali aj druhý zápas na súperovom ľade.
Ak chcú Piešťanci pomýšľať na baráž o extraligu potrebujú bodovať v domácich stretnutiach, ktoré sa hrajú 7. a 8. marca o 18.00 h.
Autor: ht Ilustračné foto: T. Hudcovič

Reklama

Populárne články