Connect with us

Šport

Hokej: Piešťanci nad Trebišovom vyhrali, ale divákov zápas nenadchol

Published

on

Reklama

V piatok 2. decembra hostili piešťanskí prvoligoví hokejisti tím HK Trebišov. Pravdepodobne chceli byť dobrými hostiteľmi, a tak Trebišovčanov šetrili a tí im to vzorne oplácali, takže pre divákov to bol jeden z najnudnejších zápasov sezóny. Piešťanci o svojej výhre 2:0 rozhodli až v poslednej tretine.

 [singlepic id=21775 w=320 h=240 float=left]V úvodnom dejstve sa prvá väčšia šanca zrodila až v desiatej minúte, dovtedy sa hokejisti iba zahrievali. To sa pred brankárom Piešťan Adamom Fumačom zjavili traja Trebišovčania, avšak akcia gólom neskončila. Ani Piešťanci nič extra nepredviedli, do kabín sa teda odchádzalo za bezgólového stavu. Druhá tretina sa niesla v podobnom duchu. Až v poslednej tretine sa domáci prebudili a zvýšili aktivitu, keď na trebišovského brankára Smika vyslali 16 striel, čo bolo o jednu viac ako súčet striel z predchádzajúcich dvoch tretín. Zvýšenú aktivitu sa Piešťancom našťastie podarilo pretaviť aj do gólov. V 45. minúte skóroval Michal Peško po prihrávke kapitána Jána Románka, keď jeho strelu od modrej tečoval niekto z hostí do vlastnej brány. O 5 minút neskôr strelili Piešťanci druhý a zároveň posledný gól duelu. Na brankára Trebišova pálil Kolník, ten jeho strelu kryl, avšak odrazený puk za jeho chrbát zasunul Jozef Haring.

Reklama

V nedeľu 4. decembra zohrajú hokejisti ŠHK 37 Piešťany doma zápas proti SR 20. V utorok 6.12., čiže na Mikuláša, ich čaká prvý duel nadstavbovej časti.

Autor: ht Ilustračné foto: T. Hudcovič

Reklama

 

Populárne články