Connect with us

Šport

Hokej: Najmladší Havrani si zmerali sily s rovesníkmi zo Zlína

Published

on

Reklama

Mikulášsky prípravný zápas predprípravky HK HAVRANI Piešťany proti rovesníkom zo Zlína sa niesol v tradične „bojovnom“ nasadení s ohľadom na fair play. Prípravka AUKRO Berani Zlín pod vedením trénera Petra Žáka je pravidelným súperom našich najmenších Havranov a do kúpeľného mesta pricestovali v silnom zložení. Mužstvá odohrali 4 zápasy (mužstvo A a B), kým naše nádeje odohrali po sebe dva zápasy, hráči zo Zlína vzhľadom na veľký počet detí postavili až 4 mužstvá vyskladané iba z druhákov.

Reklama

Mužstvo A z Piešťan prvý zápas remizovalo 11:11, druhý prehrali pomerom 7:8. Mužstvo B prehralo oba svoje zápasy pomerom 2:11 a 1:8. Po zápase rodičia predprípravky z Piešťan nachystali pre všetky deti mikulášske prekvapenie v podobe darčekových balíčkov a týmto spravili všetkým deťom veľkú radosť.

Reklama

„Opäť raz sa potvrdili výborné vzťahy oboch klubov a sme radi, že sme sa mohli opäť konfrontovať v kvalitným mužstvom spoza hraníc. Zápas nám ukázal veľa dobrých vecí, na druhej strane však musíme ďalej poctivo pracovať a posúvať sa ďalej,“ dodal tréner domácich Ladislav Bohuš.

Mladší žiaci

Takto to vyzeralo počas zápasov predprípravky HK Harani s tímom AUKRO Berani Zlín.

-HK Havrani-

Populárne články