Connect with us

Novinky

Hokej: Medaily našim chlapcom pristanú

Published

on

Reklama

Hokejový štadión v Zlatých Moravciach bol v nedeľu 14. januára dejiskom minihokejového turnaja žiakov 4. ročníkov. Okrem domáceho tímu HC Zlaté Moravce sa zúčastnili aj HK Havrani Piešťany, HC MMHK Nitra a HK Trnava. Havrani nastúpili pod vedením trénerského tria Hudec, Haring a Blašková, pričom sa im podarilo umiestniť na bronzovej priečke.

Spoločné úsilie, nahrávky, sledovanie hry, rady trénera a bojový duch našim dožičili nefalšovanú radosť z hry a jedného vysokého víťazstva. Chalani bojovali a pekne spolupracovali, gólmanov Moraviec napokon s prehľadom prestrieľali, čo im prinieslo cenný kov.

Reklama

Víťazstvo na turnaji patrilo Nitre, ktorá porazila všetkých súperov. Trnava po porážke s Nitrou skončila na druhej priečke a tretiu sme obsadili my Havrani. Domáce Moravce sa z medailí netešili, obsadili poslednú priečku.

Výsledky HAVRANOV:
HK Havrani Piešťany – HK Trnava (2:21)
Góly A: Kohút (1) 1:12
Góly B: Hajíček (1)1:9

Reklama

MMHK Nitra – HK Havrani Piešťany (19:1)
Góly A: Niepel (1) 9:1
B: 10:0

HC Zlaté Moravce – HK Havrani Piešťany (4:25)
Góly A: Poláčik (4), Habda (6), Buchman (2), Kohút (2), Niepel (2), Sedláček (1), Pavlík (1) 3:18
Góly B: Mišík (2), Jedlička (2), Hudec (2), Hlaváč (1)
1:7

Zostava A:
Habda Leo, Kohút Kristián, Poláčik Martin, Niepel Martin, Pavlík Lukáš, Sedláček Jakub, Angelovič Matúš, Krištofovič Teodor, Buchman Artur, v bráne: Strapatý Patrik, Hudec Lukáš

Zostava B:
Mišík Michal, Hajiček Leo, Blašková Lívia, Feranec Tadeáš, Jedlička Tomáš, Masarovič Matúš, Schedling Michal, Hlaváč Jakub, v bráne: Pogran Tadeáš

Konečná tabuľka:
1. MMHK Nitra
2. HK Trnava
3. HK Havrani Piešťany
4. HC Zlaté Moravce

TS HK Havrani

Populárne články