Connect with us

Šport

Hokej: Malí Havrani bojovali v Hamuliakove

Published

on

Reklama

V prvú decembrovú sobotu, 1.12.2018, sa tretiacka i štvrtácka prípravka HK Havrani zúčastnila turnaja Hamíkovo Cup v Hamuliakove. Podujatia sa zúčastnili štyri mužstvá – HK Lokomotíva Nové Zámky, HK Ružinov 99 Bratislava, HK Havrani Piešťany a domáce mužstvo HO Hamíkovo. Z Piešťancov sa viac darilo tretiakom.


Poctivá defenzíva tretiackej prípravky bola základom pre štyri víťazstvá, ktoré proti Ružinovu a Novým Zámkom dosiahli tento raz piešťanskí hokejisti. V prvom zápase proti HK Ružinov sa do bránky postavil Lukáš Vlha, ktorý sa rozhodol na chvíľu si vyskúšať post brankára. Havrani predviedli dokonalú obranu, keď súperovi dovolili na brankára iba 5 striel.

Reklama

V druhom zápase hrali Piešťanci na začiatku trochu rozpačito, urobili zopár chýb a museli dobiehať dvojgólové manko, čo sa im zlepšenou hrou nakoniec podarilo. Po skončení zápasu lietali do vzduchu nielen hokejky, ale i rukavice a radosť bola veľká.

Oba zápasy s HK Nové Zámky mali podobný scenár. Chlapci poctivo plnili pokyny trénerov – Silvie Blaškovej a Filipa Hudeca – bránili, kombinovali, útočili a hlavne nedovolili súperovi streliť ani jeden gól. Po poslednom hvizde rozhodcu prepukla nefalšovaná radosť z víťazstva.

Reklama

1. Havrani – Ružinov 2:1 (Vavrík, Mišík K.)
2. Havrani – Ružinov 3:2 (Vavrík, Seitler, Mitošinka)
3. Havrani – Nové Zámky 3:0 (Mišík K., Benko, Mišík K.)
4. Havrani – Nové Zámky 2:0 (Vavrík, Blašková)

Zostava: Vlha, Moravčík – Benko, Mišík K., Vavrík, Blašková, Seitler, Rusko, Košinár, Olianka, Mitošinka, Chippa, Bohuš

Štvrtácka prípravka Havranov hrala rovnako proti Ružinovu a Novým Zámkom. Na Bratislavčanov žiaľ chlapci nestačili, ale s Novými Zámkami jeden zápas vyhrali. Po početných prehrách, ktoré chalani absolvovali v uplynulých turnajoch aj zabudli, ako sa tešiť a ku podivu si vlastne jedno víťazstvo ani neuvedomili. Krok za krokom budúci turnaj snáď dajú aj 2 výhry a aspoň z jednej budú mať radosť .

Sem – tam výhra poteší, ale ideme ďalej. A treba popracovať na prihrávkach a presných strelách na bránu súpera.

Zostava Havranov:
Angelovič Matúš, Buchman Artur, Hájiček Leo, Hlaváč Jakub, Jamrich Tobias, Jedlička Tomáš, Masarovič Matúš, Mišík Michal, Ručkay Martin, Schedling Michal, v bráne: Hudec Lukáš a Pogran Tadeáš.

Výsledky HAVRANOV:
1. zápas + 2. zápas: Havrani – Ružinov (3:11, 4:10)
Góly: Mišík /1/, Hlaváč /1/, Schedling /1/, Ručkay /3/, Jamrich /1/

3. zápas + 4. zápas: Havrani – Nové Zámky (5:2, 5:5)
Góly: Angelovič /2/, Hlaváč /1/, Mišík /1/, Hájiček /2/, Ručkay /2/, Buchman /1/, Schedling /1/

Fotogaléria P3

Fotogaléria P4

Martina Benková, Tatiana Angelovičová Foto: -pb-

Populárne články