Connect with us

Šport

Hokej: Havrani zdolali doma Skalicu, Pállfy zápas nedohral

Published

on

Reklama

Hokejisti ŠHK 37 Piešťany privítali v nedeľu 13. januára na svojom ľade Skalicu. Havrani zo štyroch tohtosezónnych extraligových zápasov so Skalicou prehrali len raz. Dnes si pripísali po nervóznom zápase ďalšie.

[singlepic id=39207 w=520 h=340 float=center]

Reklama

Už na začiatku druhej minúty prvej tretiny prišli Skaličania o Laža, ktorý fauloval Škadru a rozhodcovia ho poslali na trestnú lavicu na päť  minút plus do konca zápasu. Pieštanci využili ponúknutú presilovku za 18 sekúnd. Najproduktívnejší hráč Piešťan Henrich Ručkay vyslal na Lipianskeho nie príliš prudkú strelu švihom, ktorá brankárovi prepadla popod pazuchu do siete a bolo 1:0. V tretej minúte naopak hosťujúci brankár podržal svoj tím, keď zlikvidoval dve Chylove šance. V jedenástej minúte prišli Skaličania o ďalšieho hráča. Pod sprchu putoval Žigmund Pállfy, ktorý opakovane nadával rozhodcovi Kubušovi, až si vykoledoval 55 trestných minút. Havrani mali následne možnosť hrať 4 na 3 a potom 5 na 3, ale gól nestrelili. V 15-tej minúte sa opäť na trestnej lavici ocitli dvaja Skaličania a tak mali Piešťanci k dispozícii ďalšiu presilovku o dvoch hráčov. Tento raz ju využili keď strelu Richarda Filipa tečoval Marek Mertel – 2:0.

[youtube width=“560″ height=“373″]http://youtu.be/msp128gGphg[/youtube]

Reklama

Ďalšie góly už diváci nevideli, i keď v druhej tretine boli Skaličania aktívnejší a vystrelili na Tomeka 12 ráz, kým Piešťanci na Lipianskeho iba 5 krát. Domácich podržal svojimi zákrokmi najmä brankár Tomek. Na konci stretnutia si Skaličania so súpermi ani nepodali ruky a odišli do kabín.

[nggallery id=2109]

Autor: db Foto: Tomáš Niščák Video: http://www.youtube.com/user/shk37piestany

Populárne články