Connect with us

Novinky

Hokej: Havrani začali rok sľubne

Published

on

Reklama
V prvom novoročnom kole žiackych hokejových súťaží si Havrani z Piešťanoch zmerali sily s Levicami. Šiestaci po bojovnom výkone zdolali zdatného súpera a ôsmaci si odviezli bod z levického ľadu. Dorastenci príjemne prekvapili v Ružinove, kde predviedli kolektívny výkon a zaslúžene zvíťazili. V druhom zápase doma svojich divákov sklamali a prehrali.

6.ŠHT

HK Havrani Piešťany – HK Levice 5:3

Góly: Sučič 2, Habda, Ondria, Ďuriš Celý zápas bol vyrovnaný. Obe mužstvá dobre korčuľovali a šance sa striedali na oboch stranách. V rozhodujúcich chvíľach podržal celý tím brankár. Hráči podali kolektívny výkon.

7.ŠHT

HK Levice – HK Havrani 11:1

Gól: Rehák Na zápas sme nastúpili v oklieštenej zostave, chýbal celý jeden útočný trojzáprah. V prvej tretine držali siedmaci s domácimi krok. Od polovice zápasu už sa na hráčoch postupne prejavila únava, a preto je výsledok trosku krutý.

8.ŠHT

HK Levice – HK Havrani 2:2

Góly: Ilončiak, Jurica V zápase sa stretli dve veľmi vyrovnané mužstvá, čo sa odzrkadlilo aj na výsledku. Tím nezvládol záver zápasu a dve minúty pred koncom inkasovali Havrani vyrovnávajúci gól. V posledných sekundách zlyhali strelci aj vo vyložených pozíciách. Z Levíc si tak priviezli iba bod.

1.Liga dorastu

HK Ružinov Bratislava-HK Havrani Piešťany 4:5 pp

Góly: Valo, Ščepko, Mikóczi, Chmelo, Gono
Tréner ocenil výkony chlapcov. Do bodky splnili všetky pokyny a dokonale zaskočili favorita. Hráči podali jeden kolektívny výkon podporený výborným brankárom Barackom.

HK Havrani Piešťany-HOBA Bratislava 0:8

S výnimkou prvej tretiny sa vrátili k hre zo začiatku sezóny. Podľa trénera treba síce uznať kvality súpera, ale uviedol, že toto nebol výkon hodný dorastencov.
HK Havrani Foto: -pb- Viac foto TU

Reklama

Populárne články