Connect with us

Kultúra

Neušli sa vám lístky na Bohemian Rhapsody? Poďte dnes do najväčšieho jednosálového kina na Slovensku

Published

on

Reklama

Bohemian Rhapsody bolo v piešťanskom kine vypredané. Dnes (15.1.2019) máte šancu dostať sa na premietanie. Dom umenia Piešťany, kde je najväčšie jednosálové kino na Slovensku vád pozýva na projekciu, ktorá začína o 18:00 h. Vychutnajte si jedinečný príbeh skupiny Queen.

Bohemian Rhapsody popisuje hudobnú dráhu a jedinečnú životnú a umeleckú kariéru Freddieho Mercuryho od založenia skupiny Queen až po pamätný koncert Live Aid v roku 1985.

Reklama

Film Bohemian Rhapsody je oslavou rockovej skupiny Queen, jej hudby a predovšetkým Freddieho Mercuryho, ktorý svojou tvorbou aj životom vzdoroval všetkým stereotypom, vďaka čomu sa stal jedným z najvýraznejších umelcov svojej doby.

Film mapuje raketový vzostup nekonvenčnej skupiny prostredníctvom ich revolučného zvuku a ikonických skladieb ako napr. We Will Rock You, We Are the Champions alebo práve Bohemian Rhapsody. Ich príbeh začína bleskovým štartom, pokračuje neriadenou životnou špirálou a vrcholí nezabudnuteľným, strhujúcim vystúpením na koncerte Live Aid v roku 1985. Na jeho pódiu Queen v čele s charizmatickým Freddiem predviedli jednu z najväčších show v histórii rocku. Ich hudba bola a stále je obrovskou inšpiráciou pre celý svet.

Reklama
Réžia:

Bryan Singer, Dexter Fletcher

Hrajú:

Rami Malek,
Lucy Boynton,
Joseph Mazzello, Gwilym Lee,
Ben Hardy,
Allen Leech,
Mike Myers
a ďalší.

Dráma / životopisný / hudobný USA/VB 2018, anglicky so slovenskými titulkami, 134 min., MP-12

Vstupné : 5,- €
Vstupenky si môžete zakúpiť v pokladni Domu umenia Piešťany v pondelok – piatok od 14.00 do 17.00 h a hodinu pred predstavením. Tel: Pokladňa: 033/24 58 001

PR

Populárne články