Connect with us

Šport

Hokej: Havrani s Godlom v bránke dostali v Bystrici poltucet gólov

Published

on

Reklama

Hokejisti ŠHK37 Piešťany posilnený o úspešných mladíkov z juniorských majstrovstiev sveta Denisa Godlu a Samuela Petráša nastúpili 11. januára proti Banskej Bystrici na jej ľade. Havranom sa však opäť nedarilo v obrane a po dvoch tretinách, keď prehrávali 0:5 nahradil Godlu v bráne Šúrek. Piešťanci napokon podľahli Bystrici 1:6.

hokej havrani

Reklama

Ilustr. foto

Gólový účet zápasu otvorili domáci v polovici štvrtej minúty. Po výbornej prihrávke od Handzuša skóroval nikým nekrytý Michal Hudec. V ďalšom priebehu prvej tretiny nevyužili presilovky domáci ani hostia.  V úvode druhého dejstva sa už domácim podarilo využiť hru v početnej výhode, keď sa strelou od modrej presadil Marek Biro a bolo 2:0 pre domácich. O necelé dve minúty zvyšoval na 3:0 pre domácich Miroslav Rosandič, ktorý dostal výbornú prihrávku na ľavý kruh a strelou z prvej zakončil do odkrytej časti Godlovej brány. V 37. minúte zvýšil na 4:0 Kytnár a sekundu pred koncom druhej tretiny zvýšil na 5:0 v presilovke opäť ten istý hráč.

Reklama

Na tretiu tretinu nastúpil do piešťanskej brány Martin Šúrek. Banskobystričanom sa podarilo v 49. minúte prekonať aj jeho. Najskôr ubránili presilovku Havrnaov a následne po protiútoku pretlačil z blízka puk za bránkovú  čiaru Lukáš Handlovský – 6:0. Výsledok už Piešťanci prikrášlili iba kozmeticky, keď  sa 58. minúte podarilo skórovať vo vlastnom oslabení pomedzi betóny domáceho brankára Václavovi Stupkovi.

Havranov čaká ďalší zápas v piatok 16. januára, keď na domácom lade privítajú Skalicu.

-th-

Populárne články