Connect with us

Šport

Vstupné na havranov znížili, potrebujú viac fanúšikov

Published

on

Reklama
Za menej chcú viac – Hoci sa hokejistom Piešťan v poslednej dobe príliš nedarí a situácia pre postup do play-off sa trošku zkomplikovala, havrani budú práve v týchto ťažkých momentoch potrebovať podporu publika. Vedenie hokejového klubu ŠHK 37 Piešťany sa preto rozhodlo znížiť cenu za lístok a dúfa, že v hľadisku bude viac fanúšikov. 
trening hokej
Cenu vstupného od piatkového zápasu so Skalicou upravili na 3,50 € (jednotná cena na sedenie aj státie). Táto akcia bude trvať do konca základnej časti. Ako sa uvádza v tlačovej správe na stránke ŠHK 37, vedenie klubu si veľmi dobre uvedomuje aktuálnu situáciu, ale havrani budú práve v týchto ťažkých momentoch potrebovať podporu publika. „Pevne veríme, že na nich nezanevriete a prídete ich podporiť v hojnom počte. Určite aj oni budú mať väčšiu motiváciu, keď ich za dôležitými bodmi do tabuľky poženie zaplnené hľadisko Easton arény,“ uvádza hovorca klubu Tomáš Horký.
Vedenie klubu plánuje pripraviť pre fanúšikov aj ďalšie „ťaháky“. Na piatkový zápas so Skalicou venovalo aj 30 lístkov Základnej škole vo Vrbovom, a jej žiaci prídu piešťanských hokejistov podporiť do hľadiska.  „V najbližšej dobe je taktiež na pláne stretnutie A-mužstva s fanúšikmi, kde budú môcť priaznivci havranov s hráčmi otvorene diskutovať. Všetky detaily pripravovanej akcie upresníme v najbližších dňoch,“ uzatvára správa.
(TS, Tomáš Horký, foto: Tomáš Niščák)

Reklama

Populárne články