Connect with us

Šport

Hokej: Havrani prehrali vo Zvolene gólom tri sekundy pred koncom predĺženia

Published

on

Reklama

Posledný predvianočný extraligový duel čakal piešťanských hokejistov v piatok 21. decembra u lídra vo Zvolene. V zápase rozdielnych tretín napokon prehrali gólom, ktorý padol tri sekundy pred koncom predĺženia.

Reklama

Domáci Zvolenčania začali zápas výborne. Už v 59. sekunde otvoril gólový účet zápasu kapitán Lukáš Jurík. Puk si prebral medzi kruhmi a pred Tomekom bekhendom skóroval na 1:0. Potom sa potvrdilo pravidlo nedáš dostaneš, keď Havrani v závere tretiny nevyužili presilovku a tridsať sekúnd pred koncom zvýšil na 2:0 domáci Kamil Brabenec.
V druhej tretine mali Zvolenčania taktiež viacero šancí, ale tešili sa Piešťanci. V 33. minúte sa v „schrumáži“ zorientoval ako prvý Václav Stupka a bolo 2:1. Ďalší gól strelili Havrani len niečo po  minúte. Bratia Ručkayovci predviedli pekný brejk, ktorý gólovo zakončil Jakub.

V tretej tretine gól nepadol a tak nasledovalo predĺženie. Potom ako Piešťanci nevyužili na jeho začiatku dve vynikajúce príležitosti, všetko smerovalo k tomu, že zápas dospeje až k samostatným nájazdom. Tie sa, ale napokon nekonali, pretože tri sekundy pred koncom predĺženia Kamil Brabenec vystrelil z medzikružia do ľavého rohu Tomekovej brány a ukončil zápas výsledkom 3:2 pre domácich Zvolenčanov.

Reklama

Autor: db Ilustračné foto: T. Hudcovič

Populárne články