Connect with us

Šport

Hokej: Havrani prehrali, Skalica vyrovnala v sérii na 1:1

Published

on

Reklama

Hokejisti ŠHK 37 Piešťany nastúpil v sobotu 10. marca na domácom ľade na druhé štvrťfinále hokejovej extraligy proti HK 36 Skalica. Povzbudení víťazstvom z prvého duelu, chceli z svoj náskok zvýšiť. Skalica sa však po prehre otriasla a predviedla úplne iný zápas. Kľúčovým bol zlepšený výkon brankára Miroslava Lipovského.

[singlepic id=40488 w=560 h=373 float=center]

Reklama

V prvom dejstve sa tesne nad 3000 divákov gólu nedočkalo. Ten prišiel až v 27. minúte a na ich žiaľ do domácej bránky. Autorom prvého gólu stretnutia bol Skaličan Miroslav Lažo. Na začiatku 32. minúty zvýšil na rozdiel dvoch gólov v prospech hostí Žigmund Pálfy. O dve minúty sa podarilo skórovať aj domácim. Na 1:2 znížil Tibor Melichárek.  Do konca tretiny však hostia opäť odskočili na rozdiel dvoch gólov. V polovici 38. minúty upravil na 1:3 Tibor Kutálek.

REKLAMA

Reklama

fitness sity dieta

V poslednej tretine sa domáci snažili o zvrat v zápase. Na Lipovského poslali 16 striel, ten bol ale pozorný a nepustil za svoj chrbát ani jednu. Naopak Skaličanom sa podarilo v 55. minúte streliť ďalší gól, a tak stretnutie skončilo 1:4 v neprospech domácich.

Ďalšie stretnutie je na programe v utorok 12. marca na Záhorí.

[nggallery id=2175]

Autor: ht Foto: Tomáš Niščák

Populárne články