Connect with us

Šport

Hokej: Havrani prehrali s Popradom po nájazdoch, ich mizéria v tejto činnosti pokračuje

Published

on

Reklama

V utorok 19. februára privítali hokejisti ŠHK 37 Piešťany na domácom ľade HK Poprad. Piešťanci  víťazstvom nad Košicami a prehre po predĺžení so Zvolenom ukázali, že hokej hrať nezabudli, na Poprad to však nestačilo.

[singlepic id=39986 w=560 h=373 float=center]Skóre zápasu otvorili na začiatku trinástej minúty domáci. Kapitán Richard Filip spoza brány nahodil puk na popradského brankára Sidora, ktorému prepadol za chrbát.  Štyri a pol minúty pred koncom prvej tretiny sa presadili aj hostia. Vlastný gól dal svojou korčuľou domáci obranca Bučka,  pripísaný však bol  Ľubomírovi Vaicovi – 1:1. Neuplynuli ani dve minúty a Havrani viedli znovu. Na 2:1 zvýšil po peknej akcii Melichárka  Samir Saliji.

Reklama

Druhá tretina bola bezgólová. Na začiatku tretej Popradčania zaslúžene vyrovnali. Skóroval nedôsledne bránený Michael Vandas. V polovici 54. minúty sa Poprad ujal vedenia. Domáceho brankára Tomeka prekonal švihom Peter Klouda. Piešťanci však dokázali o niečo vyše minútu odpovedať. Po Salijiho prihrávke skóroval Marek Mertel – 3:3. Do konca riadnej hracej doby sa už ani jednému mužstvu nepodarilo strhnúť víťazstvo na svoju stranu, a tak nasledovalo predĺženie. V ňom sa tiež ani jedno družstvo nepresadilo, rozhodovali teda až samostatné nájazdy. V nich v druhej sérii skórovali Saliji a Vaic. Ďalší nepremenili. O výsledku napokon rozhodol v piatej sérii hosťujúci Balán, keď predtým nájazd nepremenil domáci Melichárek. Poprad tak získal dva body, kým domáci sa museli uspokojiť len s jedným.

[nggallery id=2149]

Reklama

Autor: ht Foto: Tomáš Niščák

 

Populárne články