Connect with us

Šport

Hokej: Havrani prehrali s Bystricou v predĺžení

Published

on

Reklama

Hokejisti ŠHK 37 Piešťany privítali s poslednom domácom zápase základnej časti v piatok 1. marca HC 05 Banská Bystrica. Góly padali hlavne v prvej polovici duelu, rozhodujúci strelili hráči hostí v predĺžení.

[singlepic id=40175 w=520 h=373 float=center]

Reklama

Vedenia sa ako prví ujali domáci. Na konci šiestej minúty nahadzoval Vladimír Urban puk pred bránu na teč, nikto sa ho však nedotkol a so šťastím sa zastavil až v bránke bystrického gólmana.  Hostia na vyrovnanie potrebovali len niečo vyše minúty. Po góle zatlačili domácich, nahodili puk, ku ktorému sa v bránkovisku dostal Martin Mikolášik a bez problémov ho „doklepol“ za chrbát piešťanského brankára. Havrani sa ujali znovu vedenia v 14-tej minúte. Tibor Melichárek si nakorčuľoval do pásma, z ľavého kruhu vystrelil, brankárovi puk prepadol a dokĺzal sa za čiaru. Stav stretnutia po prvej tretine 2:1.
V druhej tretine sa presadili hneď v úvode opäť hostia. Lunter zadovkou prihral Radoslavovi Macíkovi, ktorý švihom vystrelil. Domáci brankár už mal puk v lapačke, avšak vypadol mu a skončil v bránke. Vyrovnané 2:2. Tento stav vydržal až do konca riadnej hracej doby. Nasledovalo predĺženie, v ktorom sa presadili Banskobystričania. Matej Češík sa z prava natlačil pred bránku a keďže domáci sa pri jeho bránení príliš „nezapotili“, pomedzi nohy prekonal brankára Ondrejku. Havrani sa so základnou časťou na domácom štadióne rozlúčili prehrou. V nedeľu ich ešte čaká súboj vonku s Nitrou.
V piatok 8. marca sa na piešťanskom zimnom štadióne začne play off so súperom, na ktorého meno si musia Havrani ešte počkať.

[nggallery id=2160]
Autor: ht Foto: Tomáš Niščák

Reklama

Populárne články