Connect with us

Šport

Basketbal: Čajky Györ po druhý raz neprekvapili

Published

on

Reklama

Piešťanské Čajky zohrali v stredu 27. februára ďalší zápas slovensko-maďarskej basketbalovej ligy, keď ich hostil  minuloročný maďarský majster Hat-Agro Uni Györ. V prvom vzájomnom dueli na piešťanskej palubovke Čajky silného súpera zaskočili a zvíťazili. Na domácej pôde však maďarské euroligové družstvo nepripustilo žiadnu diskusiu o tom, kto je lepší.  Györ porazil Čajky 92:68.

_MG_7007ww

Reklama

Duel piešťanské basketbalistky nezačali zle. V piatej minúte svietil na svetelnej tabuli stav 14:14. V ďalších minútach ale skúsenejšie družstvo južného suseda začalo náskok výrazne zvyšovať. V polčase už bol viac ako pohodlný. V druhej polovici boli Čajky vyrovnaným súperom, keď dali len o 3 body menej ako Györ.

Piešťanské Čajky: Krč-Turbová 22, Simon 5, Páleníková, Sheels 15, Zentková 5 (Pilátová 3, Felixová 8, Stanková, Malinková 4, Bartánusová 2, Dudášová 3)

Reklama

Najbližšie Čajky privítajú na domácej palubovke v sobotu 2. marca Euroleasing Šoproň. Stretnutie sa v telocvični Gymnázia Pierra de Coubertina začína o 18.00 h . Čajky si pre svojich fanúšikov pripravili netradičnú pozvánku. Viac sa dozviete tu.
Autor: md Ilustračné foto: T. Hudcovič

 

Populárne články