Connect with us

Šport

Hokej: Havrani porazili Nitru po nájazdoch

Published

on

Reklama

V piatok 29. novembra privítali na domácom ľade hokejisti ŠHK 37 Piešťany Nitru, ktorá je momentálne v extraligovej tabuľke na druhom mieste za vedúcimi Košicami. Vyrovnaný duel, dospel až do predĺženia, v ktorom boli úspešnejší domáci Havrani.

_MG_0841Prvé dejstvo bolo bezgólové. V druhom sa ujali vedenia v 29. minúte hokejisti Nitry zásluhou Romana Tománeka, keď využili presilovku o dvoch hráčov. Domáci odpovedali rovnako počas presilovky o dvoch hráčov. V čase 35:42 skóroval Vladimír Nemec. V piatej minúte poslednej tretiny poslal Havranov do vedenia 2:1 Patrik Lušňák. Hosťom sa podarilo vyrovnať štyri minúty pred koncom, keď presilovku zužitkoval piešťanský rodák v drese Nitry, Henrich Ručkay. Predĺženie góly neprinieslo a tak rozhodovali samostatné nájazdy. Víťazný premenil Patrik Lušňák.

Reklama

Zápas bol rozlúčkou Mareka Bartánusa s Piešťanmi. Rodák z Liptovského Mikuláša nevyužil možnosť predĺženia kontraktu v Piešťanoch a za svoje nové pôsobisko si zvolil švajčiarsky druholigový klub HC Ajoie. Otvorená zmluva platná do 31.12. umožňovala Marekovi tím kedykoľvek opustiť. Bartánus strelil v žlto-modrom drese 8 gólov a na 9 prihral.

Reklama

Autor:gh Foto: T. Hudcovič

Populárne články