Connect with us

Šport

Hokej: Havrani odštartovali novú sezónu

Dvomi kolami Havrani v spolupráci v združení s Novým Mestom nad Váhom začali tohtosezónne majstrovské zápasy. Súpermi boli bratislavský Ružinov, Senica, Lamač a Pezinok. Na Ružinov výsledkovo nestačili, ale výkonmi nesklamali hlavne deviataci a šiestaci. Deviataci dokázali rekordne zvíťaziť s Lamačom a takisto šiestaci priviezli body zo Senice. Ôsmakom sa zatiaľ výsledkovo nedarí, avšak je len začiatok sezóny a bude ešte veľa možností na víťazný reparát.

Published

on

Reklama

HK Ružinov Bratislava-HK Havrani Piešťany 5:1 (Ručkay)

Reklama

Hlavny tréner na sezónu 2023/24 Radoslav Kolník:

Vyrovnaný zápas a tak ako vyhral Ružinov,tak sme mohli vyhrať aj my.Chlapcom ďakujem za odbojovaný zápas a samozrejme vždy to môže byť lepšie.Podržal nás brankár Papulák.

Reklama

HK Havrani Piešťany-HK Lamač Bratislava 29:0 (Mišík K.8,Mišík M. 5,Ručkay 4,Zatovic 3,Arbecík M. 2,Jedlička 2,Kučiak 2,Schedling,Jurika,Hájiček)

Súper mal problém s brankárom,tak sa nám góly podarilo strieľať ľahšie ako obvykle.Som rád,že sa chlapci gólovo nasadili,avšak celkový výkon nebol podľa predstáv.So silnejším súperom sa nám to môže vypomstiť.

HK Havrani Piešťany-HK Ružinov Bratislava 3:16 (Učeň 2,Adamát)

Hlavný tréner na sezónu 2023/24 Filip Tallo:

Zápas sme si prehrali v prvej tretine.V druhej tretine nastalo zlepšenie,avšak v tretej zasa chlapci boli ovplyvnení výsledkom z prvej tretiny,kde nám chýbala motivácia.

HC Senica-HK Havrani Piešťany 5:2(Učeň,Adamát)

Z aktivity v prvej tretine sme dokázali udávať tempo hry a vyhrať ju.Potom sme nedokázali vo vyložených šanciach prekonať súperovho brankára.Súper následne svoje šance premenil na konečných 5:2 pre Senicu.

HK Ružinov Bratislava-HK Havrani Piešťany 6:0 na tretiny

(Less)

Hlavný tréner na sezónu 2023/24 Roman Ondrejka:

Súper mal veľa šancí, ktoré využil na rozdiel od nás. Mali veľmi dobrý prvý útok, ktorý nás porazil.

HK Havrani Piešťany-HK Karpatský Sokol 0:6 na tretiny (Rusnák,Pavliš)

Zápas sa začal vo vysokom tempe,ktoré sme nedokázali udržať celý zápas.Súper zaslúžene zvíťazil.

HK Havrani Piešťany-HK Ružinov Bratislava 2:4 na tretiny ( Rusnák, Jurika, Klučár, Drlička)

Hlavný tréner na sezónu 2023/24 Filip Hudec:

Chlapci po výbornej prvej tretine, ktorú vyhrali, neudržali krok s ťažkým súperom až do konca zápasu a nakoniec ťahali za kratší koniec. Ak zlepšíme koncentráciu a premieňanie šancí,určite budeme v ďalšom zápase úspešní.

HC Senica-HK Havrani Piešťany 2:4 na tretiny (Široký S.3,Telenický 2,Záhumenský,Adamát,Gábriš,Bielik,Uváčik)

Po bezgólovej prvej tretine sme  dokázali momentum hry vziať na svoju stranu a zaslúžene zvíťaziť.Chlapcom patrí vďaka,že to zvládli na ihrisku súpera.

Mgr.Radoslav Kolník

Populárne články