Connect with us

Šport

Hokej: Havrani dnes proti Skalici aj s novou posilou

Published

on

Reklama

Po reprezentačnej prestávke sa hokejová Tipsport Liga rozbehne už dnes, v utorok 10. novembra a havranov rozhodne nečaká v mesiaci november nič ľahké. V kádri ŠHK 37 Piešťany sa v uplynulom týždni udiali aj hráčske zmeny. Najlepší strelec mužstva Jozef Balej neodolal lákavej ponuke a odišiel hrať do švajčiarského Martingy Red Ice. Na jeho miesto prichádza navrátilec do Piešťan Samir Saliji, ktorý u havranov pôsobil v úvodných dvoch extraligových sezónach.

hokej havraniHavrani sa dnes o 18,00 h predstavia na ľade Skalice, ktorá je na deviatom mieste tesne za havranmi. Pre Piešťancov pôjde o dôležitý zápas, pretože svojmu prenasledovateľovi môžu ešte viac odskočiť.

Reklama

Do mužstva ŠHK 37 Piešťany sa po dvoch rokoch vrátil útočník Samir Saliji. V žlto-modrom drese by sa mal opäť predstaviť už v Skalici. 31-ročný útočník dostal v Piešťanoch zatiaľ mesačný skúšobný kontrakt a za túto dobu sa bude snažiť presvedčiť trénerov o svojich kvalitách. V aktuálnej sezóne Tipsport Ligy nastupoval v drese Nitry, za ktorú odohral 14 zápasov s bilanciou 2+0. Samir Saliji je piešťanským fanúšikom dobre známy. V prvých dvoch extraligových sezónach patril k stabilným členom základnej zostavy a svojimi výkonmi prispel k dvom štvrtým miestam po sebe.

logo_shk37piestany_havran titl

Reklama

Podobný zápas ako dnešný, čaká piešťanských hokejistov v piatok, kedy doma v Easton aréne privítajú MsHK DOXXbet Žilina. Tá je v súčasnosti na poslednom, 10. mieste, no vlci sú nepríjemným súperom a vzhľadom na skladbu ich kádra majú vyššie ambície.

V nedeľu havrani pocestujú na ťažký zápas do Banskej Bystrice, ktorá v súčasnosti okupuje tretie miesto v tabuľke. Domáci ašpirujú na zisk titulu, no s havranmi sa naposledy v Easton aréne trápili. Zaskočia havrani favorita a uchmatnú mu dôležité body? Preto príďte podporiť piešťanských hokejistov, nech sa im podarí natiahnuť víťaznú šnúru a priblížia sa k predsezónnemu cieľu – postupu do play-off.

Najbližšie zápasy:

HK 36 HANT Skalica : ŠHK 37 Piešťany

utorok 10.11.2015 o 18:00 hod

ŠHK 37 Piešťany : MsHK DOXXbet Žilina

piatok 13.11.2015 o 18:00 hod

HC 05 iClinic Banská Bystrica : ŠHK 37 Piešťany

nedeľa 15.11.2015 o 17:00 hod

Záujemcovia o účasť na dnešnom súboji sa môžu pripojiť k fanúšikom, organizujúcim výjazd, viac na ich FB stránke.

Tomáš Horký/red, foto: www.shk37piestany.sk

Populárne články