Connect with us

Novinky

Hokej: Bronzový „Havran CUP 2017“ štvrtákov

Published

on

Reklama

Prvá októbrová nedeľa sa v Easton Aréne v Piešťanoch niesla v duchu turnaja pre žiakov 4. ročníkov. Zúčastnili sa ho 4 tímy – HK Havrani Piešťany, Dukla Trenčín, MHKM Skalica a HC Nové Zámky. Piešťanskí štvrtáci a najmä tretiaci sa pod vedením trénerov Blaškovej a Vala umiestnili na bronzovej priečke. Zápasy sa žiaľ nezaobišli bez zranenia domáceho hráča, ktorý skončil so zlomenou kľúčnou kosťou po náraze na mantinel od hráča z Dukly Trenčín.

Piešťanci bojovali do poslednej chvíle s pocitom krivdy za zraneného kamaráta. Hoci v dvoch zápasoch nepocítili víťazstvo, raz si predsa mohli dopriať radosť po úspešnom zápase s Novými Zámkami. Predviedli sa v tom najlepšom svetle a rodičia môžu byť a aj sú na nich právom hrdí. Víťazným tímom boli chalani z Dukly Trenčín, ktorí zvíťazili vo všetkých zápasoch.

Reklama

Skalica si poradila s Novými Zámkami 15:4, no v zápase s Duklou Trenčín ťahala za kratší koniec a prehrala 4:17. Nové Zámky nestačili na Duklu a podľahli jej 27:4.

Výsledky HAVRANOV:
HK Havrani Piešťany – Dukla Trenčín (7:28)
Góly A: Niepel (3), Habda (1), Sedláček (1)
Góly B: Pavlík (2)

Reklama

HK Havrani Piešťany – HC Nové Zámky (12:6)
Góly A: Habda (4), Poláčik (2), Krištofovič (1), Niepel (1)
Góly B: Pavlík (2), Angelovič (1), Schedling (1)

HK Havrani Piešťany – MHKM Skalica (3:23)
Góly A: Habda (1), Poláčik (1), Niepel (1)

Konečná tabuľka:
1. Dukla Trenčín
2. MHKM Skalica
3. HK Havrani Piešťany
4. HC Nové Zámky

Ďakujeme všetkým zúčastneným mužstvám, trénerom, všetkým, ktorí pomohli s hladkým priebehom turnaja a hlavne našim bojovníkom, ktorí boli v plnom nasadení od začiatku do konca.

Text a foto: -ta- 

Populárne články